2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خواهر چه خبر نیستی ابن سینا خیلی داغونو بدونه نظم شده منم ماخوام برم مام ولی فعلا پولشو ندارم م ...

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم پسرتو سقط کردی ان شاالله هر چ زوتر جاش پر بشه برات

اخ گفتی چقد پول بی زبونو ریختم اونجا دوباره پارسال بعد از انتقال منفیم رفتم ولی نشد که بشه هزیته هاشم که خدا خودش رحم کنه  من که پولام ته کشید تازه یه کم جور کردم برم پیش دکتر اسرافیلی ولی تعیین جنسیت نمیکنم دیگه 

امیدوارم هر چه زودتر بتونی به اون مرحله ای که دوست داری برسی 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه دو سه روز سبزیجات و میوه جات خام و سرخ کردنی نخور تا معده ت آروم بشه. سعی کن بیشتر بخارپز و ...

هانیل  جان شما میدونی آمپول بتا چقدر قند  و بالا میبره؟

دخترا کسی میدونه؟

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم حتما یادداشت می کنم اینارو. فقط سرخود انجام شون بدم مشکلی ک نیس؟ فعلا اروم شدم. دو شبه ...

نه گلم چیزایی نیستن که عوارض داشته باشن اتفاقا خیلی هم مفید هستن نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جواب نميده😑يكشنبه بتونم بهم نوبت بدن بعد سرم ميريم ميشينم كلينيك بدون نوبتم البته ببينم نوبت ميدن ...

هپاتیت که نداری بالا بودنش یعنی شخص دربرابر ویروس هپاتیت ایمن نیست منم چون دیر فهمیدم باردارم تازه سه هفته پیش جواب آز هپاتیت و ایدز و سرخکم اومده خیلیییییی هم عدد هپاتیتم بالا بود باز برا شما خوبه....دکترم گفت در برابر هپاتیت اصلا ایمن نیستی ولی کاری هم نمیشه کرد چون بارداری نمیتونی واکسن بزنی....

شما واکسن کزاز زدی چندسال اخیر؟؟؟

دکترم یه هفته پیش بهم گفت بزن زیاد وقت نداری من کلااااا یادم رفت حرفشو الان تازه یادم اومد اصلا نمیدونم تا قبل از چند هفته باید زده بشه😌😕

به سختی قبلا نیست که اصلاااا پیدا نمیشد...انا یه کاربر به اسم آلیسون دو سه باره گفته تو تاپیک دو تا ...

سلام زی زی جون اسمت برام اشناست 😅 

شما پارسال باردار نبودید یادمه یه مشکلی برای بچه پیش اومده بود  دقیق یادم نیست چ مشکلی ولی من خیلی ناراحتتون بودم و پیگیر 

ماشاالله دوباره بارداری عزیزم چ خوب کردی دوباره سریع اقدام کردی 

هانیل  جان شما میدونی آمپول بتا چقدر قند  و بالا میبره؟ دخترا کسی میدونه؟

والا مقدارش رو نمی‌دونم فقط می‌دونم بالا میبره ، از دکترت بپرس گلم، اگر تا الان سابقه قند بالا نداشتی نگران نباش بخاطر همون بتامتازون هست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا مقدارش رو نمی‌دونم فقط می‌دونم بالا میبره ، از دکترت بپرس گلم، اگر تا الان سابقه قند بالا نداشت ...

من تک رژیم قندم از قبل بارداری تا الان😅 هفته پیش ۹۸ بود ناشتام. دکتر گفت رژیم سخت قبلش و بعدش بگیر آمپول رو بزن

خدایا شکرت
بچها سلام میگم من دیروز انتقال دادم الان بی ادبی نشه حالت ترشح دیدم خیلی ترسیدم چیکار کنم 😔 این بد ...

نه عزیزم ان شالله خیره. اصلا برا این چیزها خودتو نگران نکن

خدایا شکرت