2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فاطمه جان سلام من اول دکتر خودمو معرفی میکنم شهلا اسرافیلی بعدم دوم مرکز رویان سوم مام. انشالله هر ...

سلام عزیزدلم خوبی قربونت؟ ببخش نیومده بودم شدیدپریودم بیحال میشم😔

شهلا اسرافیلی کجاست؟ بیشترمام بهتره یا رویان؟ قیمت که انگارمام گرونه

عزیزم ان شاالله که این سری هم جنینای خوبی برات تشکیل میشه هم مامان میشی حتما پیاده روی کن خیلی تاثیر ...

چشم عزبزم ممنون از راهنماییت انگار اولیت اول بایداین باشه که لاغرکنم واصلاح تغذیه

هرکارلازم باشه بکنم دیگه خستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویان دوستان زیادی جواب گرفتن .دکتر سارا جون هم توی بیمارستان عرفان هستن اونم ازش راضی بودن .شروین ج ...

خیلی ممنون عزیزم راهنماییتون اکثرا همگی میگید رویان ومام. توکل بخدا ببینم کدوم قسمتمون میشه. ازاین لحاظ که ازتهران هیچ شناختی ندارم واشنایی یکم برام سخته

فعلاپریودم تموم بشه برم پیاده روی

مهربون جون اگه میخوای دولتی نری بیا دکتر شهلا اسرافیلی . دکتر خوبیه خدارو شکر چندتا از بچه های همین ...

وای چقدر خوب عزیزدلممم خداروشکر انشالله خودتم بری انتقال ومثبت بشی. ایشون مطبشون کجاس؟ کجاپانکچرمیکنن؟ راجب هزینه هاشم میشه توضیح بدی بهم؟ 

دولتی رو راستشو بخوای خیلی چشمم ترسیده برخورد خوبی ندارندومسئولیت پذیری

چشم عزبزم ممنون از راهنماییت انگار اولیت اول بایداین باشه که لاغرکنم واصلاح تغذیه هرکارلازم باشه بک ...

اره عزیزم لاغر کن هم تخمکای با کیفیت تری داری هم برا سلامتی خودت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نمیدونم چرا عزیزم برای خیلیا دعا کردم ولی ناخوداگاه اشک تو چشام جمع شد براتون  از خدا میخوام ب ...

فدات بشم گلم الانم اشک تو چشای من جمع شده ممنونم ازت 

الهی آمین ❤️❤️

ساقه کرفس و فلفل دلمه ای و هویج و غنچه گل محمدی و هل و یه تیکه خیلی کوچیک زنجبیل و اینا. حالا بسته ب ...

مرسی عزیزم 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه هامن زنگ زدم داروهامو واردسیستم کنن تتادوهفته که بایدادامه بدم بعد برم سونو.کارشناس باتعجب گفت م ...

داروهاتون رو‌ که وارد سیستم‌میکنن تخفیف هم‌میدن ؟ بیمه اتون چیه‌؟ توی مطب دکتر وارد سیستم‌میکنن یا مرکز ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هيچي فقط نمك و ابليمو البته غذامم جدا ميكردن ربم نميزدنم بعد مثبت شدن ولي رب رو خوردم ولي ادوي ...

مرسی عزیزم‌🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزيزم ب نيتتون اية الكرسى خوندم و ى دور صلوات  امروزم رو ب نيت شما ميفرستم ان شاالله ك ١٤ ...

نمیدونم در حق این همه لطفتون چی بگم فقط ممنونم بابت قلب پاکتون خدا هیچکسو ناامید نکنه همچی برا همه عالی پیش بره ❤️❤️