2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
اره عزیزم طبیعیه من حتی وقتی حالت تهوع دیوونم میکنه وقتی ندارم نگرانم 🤣🤣این چن وقته همش حالت تهوع ...

اخه من همون تهوع و اينا هم ندارم فقط يكى دوروز قبل مثبت شدن بيبى و ديروز ى كم خوابم زياد بود

تكرر ادرارم بيشتر ى هفته اول داشتم الان عادي عادى ام

اخه شما باز ساك رو ديدين من هنوز سونو هم نرفتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاءالله انشاالله به امید خدا سالم میگیری بغلت شیرش میدی بچه قشنگت رو عزیزم🙏🙏

سلام عزیزم بسلامتی ان شالله انتقال خوبی داشته باشی و بعد ۱۴ روز دست پر بیای برات دعا میکنم عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاچه و سیراب هم خوبه اگه بتونی بخوری

آره دقيقا من شب قبلش و صبحونه روز انتقال خوردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم ان شاالله ى انتقال عالى برات انجام ميشه و خدا بهت بچه هاتو ميبخشه و نه ماه بعد بغل ميگيريشون😍 ...

سلام فریناز جون قربونت برم اول تبریک میگم خداروشکر مثبت شدی و خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله مرحله به مرحله تا بغل کردن بچه بسلامتی پیش بری .. انشاالله با دعای شما خواهر های عزیزم قوت قلب میگیرم ..چشم به رو آب پز میکنم میخورم دمنوشش رو هم میخورم ..پای مرغ رو هم حتما میگیرم خوب شد گفتی عزیزم راستی قلم گوساله یا گوسفند هم بخورم؟..استراحت هم مطلق داشتم هم کم داشتم تو انتقال های قبلیم ..الان سعی میکنم که تو خونه پیاده روی کنم هر چند ساعت ..بعدش شیرسویا برای من که تیرویید هم دارم ضرر نداشته باشه؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشالله مثبتی به حق علی

انشالله میخوام به شوهرم بگم دکترم گفت فردابرو ازمایش بده ببینم قبول میکنه یه روز زودتر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خداروشکرکه راضی بود پس اینهاویزیت سونو650؟ازاده کاملا؟  همون اینترنت بزنم نوبت دهی مام میاره؟ ...

فاطمه جان سلام من اول دکتر خودمو معرفی میکنم شهلا اسرافیلی بعدم دوم مرکز رویان سوم مام.

انشالله هر جا شروع کردی خیر باشه برات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اهان ممنون عزیزم. برخوردشون خوبه؟ واینکه هزینه هاش چطوریه عزیزم؟  بخوام وقت بگیرم شرایطش چطوری ...

عزیزم ان شاالله که این سری هم جنینای خوبی برات تشکیل میشه هم مامان میشی حتما پیاده روی کن خیلی تاثیر داره هم کیفیت تخمکات هم برا رحمت غذاهات هم سالم کن از روغن زیتون و کنجد استفاده کن و کم و سبزیجات زیاد بخور تا بیای پایین 

دوسین ژل رویال یا سیاهدونه رو خالی بخور شکمت و با روغن سیاهدانه یا زیتون چرب کن ان شالله ان شاالله که جواب میگیری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انشالله میخوام به شوهرم بگم دکترم گفت فردابرو ازمایش بده ببینم قبول میکنه یه روز زودتر

آره بگو . قشنگ معلومه . بی بی نداری خونه ؟ باید از قبل میگرفتی قایم‌میکردی 😊🤩

خدای من خدای معجزه هاست . 
ان شاالله که با این انتقال جواب بگیرین 😍😍

انشاالله رادیس جون خدا از زبونت بشنوه انشاالله خودت هم خیلی زود مامان شی عزیزم🙏😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام فریناز جون قربونت برم اول تبریک میگم خداروشکر مثبت شدی و خیلی خوشحال شدم عزیزم انشاالله مرحله ب ...

قربونت برم عزيزم😍😍🥰🥰 فداتشم

دست راست ما مثبتى ها روى سر شماها و ان شاالله تاعيد همه يا بچه بغل باشيم با بچه تو شكم و جمعمون جمع باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزيزم اپس نخور شير سويا رو

ان شاالله ك با رعايت بقيه چيزا همه چيز عالى پيش بره

اين هفته ى نوروبيون هم بزن

من از ٥ هفته قبلش هفته اى يكى زدم

اخه من همون تهوع و اينا هم ندارم فقط يكى دوروز قبل مثبت شدن بيبى و ديروز ى كم خوابم زياد بود ت ...

اتفاقا راحتی موندم ما چی ایم یکم دل درد و کمر درد و کلا علائم داریم میگیم ای وای نکنه مشکلی باشه از اونور علائم قطع میشه بازم نگرانیم خدا خودش کمک کنه نه ماه بارداری رو ♥️

تو هم نگران نباش یه ساک خوشگل موشگل میبینی ک قرار نه ماه نی نی توش باشه 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اتفاقا راحتی موندم ما چی ایم یکم دل درد و کمر درد و کلا علائم داریم میگیم ای وای نکنه مشکلی باشه از ...

😂😂

كلا همه جوره قربونش برم مارو اسير كرده

مرسى ، ان شاالله عزيزدلم😍😍

ان شاالله از اين اسارت ها نصيب همه دوستامون و همه خانوم هاى چشم انتظار

مشکلی نداره من فردای انتقالم از تهران رفتم اصفهان ۶ساعت راه فقط جلو نشسته بودم صندلی رو‌خوابوندم پشت ...

ممنونم عزیزم آخه آنقدر مسیرمون سرعت گیر و چاله چوله داره میگم خدا رحم کنه فقط ..آره منم باید مثل شما هر یه ساعت چند دقیقه نگه داریم پیاده روی کنیم ..توکل به خدا فدات شم ازت التماس دعا دارم با نی نی تودلیت برام دعا کن دست خالی برنگردم انشاالله خودت هم بسلامتی همه ی مراحل بارداری رو طی کنی بغل بگیری دردانه ات رو🙏😍

ممنونم عزیزم آخه آنقدر مسیرمون سرعت گیر و چاله چوله داره میگم خدا رحم کنه فقط ..آره منم باید مثل شما ...

عزيزم دو نفره از شهر ميريد سه يا چهارنفره برميگرديد ب اميدخدا😍😍😍

ما ك پريشب اولين شام سه نفره مون رفتيم رستوران 😍😍

سلام عزیزم بسلامتی ان شالله انتقال خوبی داشته باشی و بعد ۱۴ روز دست پر بیای برات دعا میکنم عزیزم الل ...

فدات محلا جون چقدر حس خوبی بهم میدی مرسی بخاطر دعاهایی که درحقم می‌کنی انشاالله خودت هم با اولین انتقالت مامان میشی و منم همیشه برات دعا میکنم عزیزم🙏🙏😍😍