2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
خداروشكر برووو بخون ان شالله فردارو با ينمره خوب قبول ميشي❤️

ممنووونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جااانمممممم عزیزممم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، عاااااالیه گلم ان شاالله بارداری راحت و سلامتی ...

مزسی عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما بتامو ببیمید نظر بدین

عزيزدلمممممم🌹🌹

مباركت باشه💚💚💚💚

باردارى خوبى رو برات ارزو ميكنم ان شاالله سلامت بغل (شون) بگيريش و قلبشون ١٢٠ سال براتون بتپه😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانوما بتامو ببیمید نظر بدین

جووووونم. مباااارکه😍😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزدلمممممم🌹🌹 مباركت باشه💚💚💚💚 باردارى خوبى رو برات ارزو ميكنم ان شاالله سلامت بغل (شون) بگي ...

فدات بشم مهربون انشالله همچنین

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بهت نگفتم بتات عالیه چون بیبی با ادرار شب اونرنگی بود؟😍😍😍

قسمت همه بچه های تاپیک بحق پنج تن🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من دوستم پیش صاحب کشاف رفته. اول عمل می کنه همه رو بعد میگه واستا  برا طبیعی. بنظر من رویان برا ...

اعع چه بد😑😑😑باشه عزیزم خیلی ممنون پس رویان خوبه؟ 

انشالله چشم سعیم میکنم اول لاغرکنم تاببینم خداچی میخواد

قربونت ما خوبیم عزیزم ایشالا به سلامتی عزیزم کار خوبی میکنی البته ازمایش هنوز ندادی نه؟؟ بچه ها که ...

نه دیگه ازمایش ندادم پریودشدم شدید. یعنی اصلا همش خوابم میگیره خیلی شدیده

مام خوبه؟ شماخودت کجا بودی؟ 

سلام عزیزم ازمایش دادی؟؟؟من خیلی امیدوار بودم اینبار مثبت بشی انشالله بزودی زود خدا دامنت و سبز کنه ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ چقدردلم تنگ شده بودبرات😍😍😍

توکل بخدای بزرگ عزیزم دعام کنید اینقدر شدید پریودشدم که همش خوابم میبره. خونریزی شدیددارم

روش شانگهای چی هست؟ اره حتما حتما میخوام چندماهی تقویتی بخورم خدابخواد وپریودم تموم بشه پیاده روی واصلاح تغذیه تا یکم وزنم کم کنم. خداییش خیلی سخته فکرادامه و... خداخودش رحم کنه که مادربشم