2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
من امروز پرسیدم انگار شیکمم دارن میکشن گفت دردها طبیعیه اوایلم یادمه داشتم

اها مرسی عزیزم ان شاالله نی نیت رو ب سلامتی بغلت کنی 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من به شدت خونریزی دارم  هماتوم هم داشتم چند روز بود قطع شده بود ولی الان زیاد در حدی که ...

من نمیدونم ان شاالله که چیزی نیس  شیافی چیزی نباید اضاف کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوتا زدم امروز یکی شش صبح یکی شش عصر   مجددا دوتا بزنم؟

ننسرین جان من تجربه ای ندارم عزیزم 

فقط میدونم یا آمپول یا شیاف زیاد کنی..و استراحت کنی و فردا انشاالله با دکترت مشورت کن..چیزی نیس عزیزم..خیره انشالله..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
درد شدیدی دارم ناحیه شکم 🥺🥺🥺🥺  نمیدونم چیکار کنم

هماتوم خونریزی کرده من با دکترم تماس گرفته بودم گفت دو تا امپول با هم بزن جلو خونریزی گرفت شد تحرک اصلا نداشته باش. خون ریزی من مثل شیلنگ آب ازم خون می اومد. با دو تا امپول قطع شد تا دو ماه بعدش لک  و لخته داشتم

خدایا شکرت
دوستای گلم میخواستم درد دل کنم من خواهرزاده ها و برادرزاده هام رو خیلی دوست دارم براشون میمیرم &nbs ...

دل نازک کی بودی تو 

بیخیال بابا 

منظوری نداشتن امثال ما دل نازک شدیم ،بارها همکارام گفتن  تو‌ وقتت ازاد مث ما نیستی که همش درگیر بچه باشی ما وقت سرخاروندن نداریم ، شاید منظوری نداشتن ولی نمیدونستن با هر کلامشون بندبند وجودم به درد میومد ، ولی اصلا به رو خودم نیاوردم 

به امیدخدا خودت مادر میشی همه ی این غم و غصه ها خاطره میشن و به این روزا میخندی 

بچه ها من به شدت خونریزی دارم  هماتوم هم داشتم چند روز بود قطع شده بود ولی الان زیاد در حدی که ...

نگران نباش عزیزم 

زنداداشم هماتوم داشت با استراحت مطلق وضعیتش بهتر شد 

خدا خودش از هدیه ای که داده بهت محافظت کنه 

روزی دو تا آمپول دارم  غیر اون دوتا دیگه بزنم شوره جان؟

دو تا امپول دوزش میشه ۲۰۰ 

فردا با مرکز تماس بگیر بجاش می تونی یه شیاف و دو تا آمپول استفاده کنی تا افت پروژسترون نگیری

خدایا شکرت
نگاه کن فرستادم عکسشو

به به مبارک باشه عزیزم مثبتی .. انشاالله با یه بتای تپل خوشحالمون کنی 🙏🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مبارک باشه عزیزم. انشالله تا آخرش خوب پیش میره. اینسری داروهات چی بود؟ باید دو روز پشت هم‌بی بی بز ...

فردا میرم عزیزم ازمایش داروهام اسپرین ویتامین dوفولیک اسید دوتاامپول پروژسترون یدونه سیاف پروژسترون سه تا استرادیول یدونه هم اونوکسا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم