2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
آلائه جان درد پاهات برای اینکه میخوای پریود بشی داروهای هورمونی باعث میشه هر ماه علائم‌پریودی تغییر ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی. اره درد پا گاها دارم قبل پریود. ولی این دفعه خیییییلی وحشتناک بود. ینی فک کن با اه و ناله نماز خوندم و بعدش چند بار گریه کردم از درد. تا حالا اینجوری درد نکشیده بودم. تخمدان هامم درد داشت مث دردای تخمک گذاری🤪 دیگه انقد غیر قابل تحمل شد ک الان دراز کشیدم شیاف دیکلوفناک گذاشتم بلکه ی مقدار بهتر بشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ممکنه تا ۱۰ روز بعدش پریود بشی که طبیعیه نگرانش نباش. همون شلوار یا ساق بهترین راه حله، خیلی س ...

ممنونم گلم. معده ام شکر خدا خیلی بهتر شده. ولی پام و کمرم و کلیه امونمو بریده فک کن پتو کشیدم دور پاهام😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل انتقالم دردهاى اينجورى داشتم همون شلوار ميپوشيدم و نهايتا مفناميك اسيد ميخوردم اما بعد انتقا ...

ممنونم عزیزم. اخر مجبور شدم همین کارو بکنم. بالاتنه ام از گرما داره میپزه و پاهامو پتو پیچ کردم🤣

دوستای گلم میخواستم درد دل کنم من خواهرزاده ها و برادرزاده هام رو خیلی دوست دارم براشون میمیرم &nbs ...

عزیزم ماها تو این موقعیت حساسیم حرف ها رو یجور دیگه برداشت می کنیم یادمه یکی تولد بچش دعوتم نکرد گفت اونایی که بچه داشتن و دعوت کردم یادمه چقدر ناراحت شدم ولی بعدا با خودم گفتم از رو منظور این حرفو نزده

خدایا شکرت
دوستای گلم میخواستم درد دل کنم من خواهرزاده ها و برادرزاده هام رو خیلی دوست دارم براشون میمیرم &nbs ...

الهی بگردم گلم میدونم و درکت میکنم اینجور مواقع کوچکترین چیزی چون ضعف داریم به خودمون میگیریم و بار دلمون میشه ولی واقعا مطمئن باش هیچ پدر مادری از روی قصدو قرض حرفی نمیزنه که بچه خودشو آزرده خاطر کنه صدرصد ناخواسته بوده حرفاشون. ولی واقعا ای کاش اطرافیان یکم با اینجور ادما محتاط تر برخورد میکردن ولی واقعا ببین من خودمم تا قبل اینکه تو این راه بیفتم چون درکش نمیکردم شاید ناخواسته به کسی که بچه نداشت حرف نسنحیده ای میزدم که واقعا میگم خودم از روی بدجنسی نمیزدم مثلا یادمه به یکی از نزدیکانم که بچه نداشت گفتم وااا حالا مگه بچه چیه تهش پرورشگاه... من فکر نمیکردم حرف بدی زده باشم قصدمم آروم کردن اون طرف بود ولی اون طرف رو ناخواسته ناراحت شد....

خلاصه چون خودم هر دو مدل رو داشتم میگم بهت که هیچوقت هیچ آدمی عزیز خودشو از روی قصدی ناراحت نمیخواد کنه شما هم به دل نگیر عزیزدلم ایشالله که خدا بزودی دلتو شاد کنه و یه نوه همه چی تموم به خانوادت بده🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فک کنم منم باید بزنم چون اخریشو تو دبیرستان زدم ده سال گذشته میگم من شکمم داره بزرگ میشه زیره دلم اس ...

من امروز پرسیدم انگار شیکمم دارن میکشن گفت دردها طبیعیه اوایلم یادمه داشتم

خدایا شکرت
کسی که به انگل گربه ‌مقاوم ‌نباشه اونم واکس داره که باید بزنه یا لازم نیست‌؟ منم واکسن کزاز نزدم‌ یه ...

بپرس از دکترت می تونی الان بزنی اگه گفت آره همین الان بزن. من یادمه فقط دستم درد گرفته بود عوارض دیگه نداشت. نه واکسنی  براش نیست باید مراعات کنی. سبزی میوه رو خوب بشوری هر جایی نخوری از اینا. 

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم ک جواب دادی. اره درد پا گاها دارم قبل پریود. ولی این دفعه خیییییلی وحشتناک بود. ینی فک ...

این هورمونا معلوم نیس چه بلایی سرمون میارن من پریودی بعد پانکچر  لک دیدم بعد خونه عموی شوهرم بودم فشارم یهو افتاد و بعدش یه جوری لرز گرفته بودم دندونامم میخورد بهم  دیگه باید تحمل کرد ان شاالله بعد از همه این تجربه ها یه نی نی ناز نسیبت شه همه ی اینا رو بشوره ببره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️