2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
ان شالله بسلامتي و دل خوووووش  تا اخرش همه چي بخوبي پيش بره😍🤲 اول بايد دكتر رو خودتون پيدا ك ...

ممنون عزیزم

واسطه این دکتر رو معرفی کرد

واسطه رو اصلا نمی شناسم یکی تو مجازی شماره ش رو داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونسم باید هوا گیری کنم اصلا بمن پرستار رویان چیزی نگفت 😥گفت بکش تو سرنگ و بزن 😭 الان امروز ...

اشکال نداری هواگیری چیزی نمیشه نکردی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میترسم کم کشیده باشم نمیدونم چرا اصلا توجه نکردم ببینم مواد کامل داخل سرنگ هست یا نه 😢

نگران نباش اگه اهل نماز و قرانی پاشو برو نماز بخون یه سوره از قرآن بخون اروم شی نگران نبشا اینجور باشی ک تو هر دوره یه مورد داری برا استرس پس کاراتو بکن خودتو بزن ب بیخیالی من سری اول دارو هامو یادم رفت بذارم یخچال رفتم قایمکی ب شوهرمم نگفتم دوباره خریدم شما هم نگران نباش من گونال نداشتم ولی دوستان خیالت و راحت کردن رویان هم ک پرسیدم دیگه نگرانی نداره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم انشالله به سلامتی سیکل انتقالت رو شروع میکنی و مامان میشی. میدونی وقتی میدیدم فقط استرسم همه چ ...

اختیار داری عزیزم .خیلی ممنونم بابت توضیحاتت .بله واقعا استرس کل پروسه ما رو تحت الشعاع قرار میده منم باید مثل شما خودمو حسابی مشغول کنم و از فاز افسردگی و فقط دراز کشیدن رو تخت دربیام 🤦‍♀️🤦‍♀️ منم قبل از هر انتقالم خونه رو حسابی تر و تمیز میکردم خونه تکونی حسابی فقط بخاطر اینکه به انتقال فکر نکنم ولی باید کمی کارای شاد و مفرح برای خودم ایجاد کنم .بقول شما دنیا دوروزه ❤❤❤❤ بازم ممنونم ...ان شاالله هممون نتیجه بگیریم .شما به سلامتی کی میرین برای شروع سیکل .همون مهرماه یا جلوتر میخواین شروع کنین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگران نباش اگه اهل نماز و قرانی پاشو برو نماز بخون یه سوره از قرآن بخون اروم شی نگران نبشا اینجور با ...

الان زنگ زدم حرم امام رضا کلی گریه کردم 😔 دگ توکل ب خدا امیدوارم خدا دل منم شاد کنه و همه منتظرااارو مخصوصااا کسایی که ای وی اف میکنن