2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
اهان حالا امتحان میکنم 

من دکترم گفته بود ۲۰ سی سی خب یکم بالاتر از ۲۰ میکشیدم بعد که هواشو میگرفتم چند قطره میریخت بیرون با انگشت هم چندتا ضربه میزدم حباب نمیموند دیگه و بعد میزدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب همیشه یکم بیشتر بکش چند تا خط بالاتر از ۵۰ که وقتی هوا گیری میکنی برسه به ۵۰ 

ببخش بازم سپال میپرسم وقتی بیشتر میکشم از پنجاه بعد بزنم رو سرنگ دیدم هوا داره و سرنگ خالیه کمی فسار بدم سرنگ رو مواد برسه ب پنجاه درسته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین برای هردومون و همه دوستان. تهرانی قرار بذاریم بریم بگردیم پایه هستم منم دوستت.  آره ...

ایشالله ایشالله ❤🙏🏻🙏🏻

قربونت برم من که از خدامه . ولی من کرجم 😔😔 ااا چه جالب هم رشته ای هم هستیم 😊😊😊 دستت درد نکنه برام بفرستین ببینم چه جوریه 😍 اتفاقا داشتم فکر میکردم برم رو نرم افزارام که خاک خوردن کار کنم چون همه چی یادم رفته 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ایشالله ایشالله ❤🙏🏻🙏🏻 قربونت برم من که از خدامه . ولی من کرجم 😔😔 ااا چه جالب هم رشته ای هم هس ...

منم اطراف تهرانم😍😍 فدات بشم هر وقت خواستی من در خدمتم.

خیلی خوبه معماری من عاشقشم. آره حتما کار کن عالیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاالله عزیزم.دوقلودوس دارم.ولی دوقلوبودبتاخیلی بالاتربایدمیشد.مگه نه؟همون یدونه هم باشه کافیه فقط ...

منم اينجوري شنيدم ولي چيكا هم گفت دويست بوده پ خيلي ربطي نداره

ان شالله بسلامتي بغلش(ون) ميكني😍🤲

بچه ها ببخشید من دو روزه ال دی رو قطع کردم همیشه روز ۴ پریود میشم. امروز شدیداا درد دارم تو پاهام در حد مرگ و سنگینی شدید. خییییلی اذیتم کسی میدونه چیکار کنم خوب میشه؟ پاشدم شلوار ضخیم پوشیدم تو این گرما.

معده ام هم بشددت انگار باد کرده. اصلا خیلی حالم بده این دفعه. انگار باد کرده و ی چیزی توش میجوشه و قل قل میزنه.

ممنون میشم اگه تجربشو داشتین ی کمکی بکنین بهم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم واسطه این دکتر رو معرفی کرد واسطه رو اصلا نمی شناسم یکی تو مجازی شماره ش رو داد

اهان حتمااا قبل از شرو راجه به مثبتيااا واينكه خود دكتر دكتر خوبي هست تحقيق كن

ان شالله كه بهترينااا سر راهت قرار بگيره🥰🤲

سلام دوستان من ظهر خواب بودم تو خواب ارگاسم شدم.😔😔

اصلا دست خودم نبود الان دل درد پریود گرفتم

تو نت نوشته ارگاسم مانع لانه گزینی میشه یا جنین جا ب جا میشه

بنظرتون مشکل پیش میاد؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بچه ها ببخشید من دو روزه ال دی رو قطع کردم همیشه روز ۴ پریود میشم. امروز شدیداا درد دارم تو پاهام در ...

نه عزيزم من تجربشووو ندارم چون زياد ال دي مصرف نكردم جز براي سيكلامً

شايد ميخاي پريود بشي و داروهم هورموني بهمت ريخته حسابي

اهان حتمااا قبل از شرو راجه به مثبتيااا واينكه خود دكتر دكتر خوبي هست تحقيق كن ان شالله كه بهت ...

معجزه جون من ظهر تو خواب ناخودآگاه ارگاسم شدم😔😔

دست خودم نبود.

بیدار شدم دل درد پریود گرفتم الان بهترم.

تو نت نوشته مانع لانه گزینی میشه یا جنین از جاش تکون میخوره.

بنظرت مشکلی داره ارگاسم توخواب؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون