2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان من ظهر خواب بودم تو خواب ارگاسم شدم.😔😔 اصلا دست خودم نبود الان دل درد پریود گرفتم تو ...

فك نكنم شدتش در حد واقعي بوده باشه ايني كه تونت خوندي براي ارگاسم واقعيه نه يكم تحريك تو خواب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ظهر خواب بودم تو خواب ارگاسم شدم.😔😔 اصلا دست خودم نبود الان دل درد پریود گرفتم تو ...

الهی عزیزم نگران نباش بسپار ب خدا. تو نت خیلی وقتا چیزای ترسناک نوشته برا همه چی. هیچی نمیشه نی نی جون صحیح و سالم چسبیده ب دل مامانش ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزيزم من تجربشووو ندارم چون زياد ال دي مصرف نكردم جز براي سيكلامً شايد ميخاي پريود بشي و داروهم ...

ممنون گلم ک جواب دادی. اره دارم پریود میشم حتما. فقط این دردا واقعا کلافه ام کرده. قشنگ اشکمو دراورد. ازونورم پنج شنبه امتحان دارم و حجم زیاد درس و... کلا ریختم بهم😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@هانیلsآریل      

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به محضر مبارک آقا صاجب الزمان عج دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله آقا امام عصر بابای مهربون مون، نگهدار تو دلیت باشن و به وقتش صحیح و سالم و با لب خندون  بغلش کنی عزیزم😍

نه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@هانیلsآریل       عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به محضر مبارک آقا صاجب ال ...

الهی من دوووورت بگردم عزیز دلمممم، اشکام سرازیر شد ...

هرچقدر از ارادت و عشقم نسبت به صاحب الزمان بگم کم گفتم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الهی که نگاه و دست حضرت هر لحظه توی زندگیتون باشه و خدا پشت و پناهتون باشه، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید گل مهربونممممم 🌹⁦❤️⁩🤲

هر صبح بعد از نماز صبح برای سلامتی و ظهور آقا نماز میخونم و توی قنوتش همه تون رو دعا میکنم، الهی که خدا به هممون پسری عطا کنه که سرباز امام زمان باشه و دختری که کنیز حضرت زهرا باشه، الهی آمین 🤲⁦❤️⁩🌹

الهی که به حق این اذان حاجت روا به خیر و مصلحت بشی نازنین بانو 🌺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون گلم ک جواب دادی. اره دارم پریود میشم حتما. فقط این دردا واقعا کلافه ام کرده. قشنگ اشکمو دراورد ...

آلائه جان درد پاهات برای اینکه میخوای پریود بشی داروهای هورمونی باعث میشه هر ماه علائم‌پریودی تغییر کنه منم از ماه قبل ال دی خوردم پریود که شدن دو‌سه روز قبلش پاهام به شدت درد میکرد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش