2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
فدات بشم. من کلاس نقاشی آنلاین هم ثبت نام کردم خیلیییی خوبه و تمرکز میخواد. از اینور با دوستام خیلی ...

به سلامتی ان شاالله 😍🙏🏻 ان شاالله که اینسری کل پروسه موفقیت امیز و به سلامت طی میشه 😍😍😍 خیلی خوبه .من اینجا فقط دوتا دوست دارم که انها هم انقدر درگیرن که اصلا سالی یکی دوبار شاید بتونیم همدیگر رو ببینیم .کلاس نقاشی خیلی عالیه .نقاشی کردن خیلی به آدم ارامش میده 👌👌👌 ان لاین اثربخش هست چیزی میشه یاد گرفت ؟ منم باید یه کاری شروع کنم 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزمی 😭😭😭😭😭😭 بله خوب بود دلیلش مشخص نشد دکترم گفت احتمالا مشکل کروموزومی بوده که توی ۲۰ درصد ...

خوبه عزیزم داری جنین پس 

دعا کن این دفعه واس کنم جنین خوب تشکیل شه 

اینذفعه گونال اف خریدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه عزیزم داری جنین پس  دعا کن این دفعه واس کنم جنین خوب تشکیل شه  اینذفعه گونال اف خری ...

انشالله الهی آمین که کلی تخمک و جنین برات بشن. 

دوباره کجا شروع کردی؟

استرس روی تخمک خیلی تاثیر داره آرامش داشته باش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه جانم. الهی آمین همچنین. پس دیگه استرس نداشته باش از فردا قش ...

الان امتحانی انجام دادم 

سرنگ رو داخل شیشه کردم پر کردم بعد ذیذم هوا داره دوباره داخل شیشه کردم و هواشو خالی کردم و پر کردم جای خالی رو  و دگ دیدم پره سرنگ

به سلامتی ان شاالله 😍🙏🏻 ان شاالله که اینسری کل پروسه موفقیت امیز و به سلامت طی میشه 😍😍😍 خیلی خ ...

الهی آمین برای هردومون و همه دوستان.

تهرانی قرار بذاریم بریم بگردیم پایه هستم منم دوستت. 

آره عزیزم خیلی قشنگ آموزش میده به صورت فیلم خواستی پیجشو بهت معرفی میکنم ثبت نام کن.اول یه فیلم برات میفرسته کامل توضیح میده مراحل رو وقتی کشیدی میفرستی براش ایرادای نقاشیتو میگه همه چی رو بهت یاد میده من خودم علاقه داشتم رشتمم معماری بوده به همین خاطر راحتتر بود برام.

انشالله الهی آمین که کلی تخمک و جنین برات بشن.  دوباره کجا شروع کردی؟ استرس روی تخمک خیلی تاث ...

همون رویان 

همسرم رویان رو خیلی قبول داره نمیاد جای دگ 

منم میگم خداا بخواد میده دست خداست مام داریم تلاشمونو میکنیم 

الان امتحانی انجام دادم  سرنگ رو داخل شیشه کردم پر کردم بعد ذیذم هوا داره دوباره داخل شیشه کرد ...

خب دیگه اصلا میتونی یکم بیشتر بکشی بعد بیرون هوا گیری کنی. عالیه همیجوری بزن 

همون رویان  همسرم رویان رو خیلی قبول داره نمیاد جای دگ  منم میگم خداا بخواد میده دست خدا ...

رویان عالیه انشالله که امسال با اولین جنینات مامان میشی گلم توکل به خدا

خب اون  مواد بیشتر رو چیکار کنم وقتی هواگیری کردم؟

ببین وقتی سوزن رو فرستادی داخل ویال و مواد رو کشیدی  آمپول رو در میاری از ویال بعد هوا گیری میکنی. 

منوجه شدی منظورمو

ببین وقتی سوزن رو فرستادی داخل ویال و مواد رو کشیدی  آمپول رو در میاری از ویال بعد هوا گیری میک ...

خب هواگیری کنم مواد میریزه بیرون دگ 

من چند تا میزنم رو سرنگ هواگیری میشه میبینم مواد کمه دوباره میکشه  از شیشه

خب هواگیری کنم مواد میریزه بیرون دگ  من چند تا میزنم رو سرنگ هواگیری میشه میبینم مواد کمه  ...

خب همیشه یکم بیشتر بکش چند تا خط بالاتر از ۵۰ که وقتی هوا گیری میکنی برسه به ۵۰