2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا

من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم هم تقویتی بخوریم. بعدش شروع کنم تهران کجا رو پیشنهاد میدید؟ کدوم دکتر ومرکز؟ لطفا دولتی نگید اصلا اعتماد ندارم متاسفانه یکبار مشهد دولتی ضربه خوردم😔

برای منم دعاکنیددوستایی که مثبت شدین

سلام عزيزم خوبي نه سونو واژينال دقيقاا٥ هفته بعد انتقال٣٥ روز  شما چندروز بعد انتقال قراره بر ...

به من گفت 29 برم سونو داپلر رو برگه هم زدم سونو قلب و غیره 

🤷🤷🤷

به گفته دوستان زود ولی نمیدونم چرا گفت 29 ام البته سونو داپلر نوشته برام 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم ...

سلام مهربون جونم به این چیزا نیست 

من میلیونها تومن خرج کردم 

تو اوج تحریم رفتم نیکان فقط پول داروهام 70 میلیون شد 

بعد رفتم عرفان بعد مهر همگی خصوص‌ بود ولی رفتم رویان جواب گرفتم 

با این ذهنیت پیش نرو لطفا 

سلام مهربون جونم به این چیزا نیست  من میلیونها تومن خرج کردم  تو اوج تحریم رفتم نیکان فق ...

سلام به روی ماهت عزیزم. خودت خوبی? نی نی درچه حاله؟ 

اونوکه اره راست میگی قسمت هست. 

توالان بخوام بیام تهران کجا رو پیشنهاد میدی؟ کدوم دکتر؟ من اصلا هیچ شناختی ندارم. 

فقط دکترخودم یکی صاحب کشاف معرفی کرده همون. 

سلام به روی ماهت عزیزم. خودت خوبی? نی نی درچه حاله؟  اونوکه اره راست میگی قسمت هست.  توا ...

من رویان رو پیشنهاد میدم ولی بازم تحقیق کن ببین کجا بهتر رابطه برقرار میکنی 

من هر کدوم از دوستانم رفتن رویان جواب گرفتن 

درسته شلوغه و برو بیا زیاد داره ولی جنین شناس خیلی خوبی داره و دکتراشونم عالی 

بازم تحقیق کن 

همه جا آمار منفی داره مثبت داره 

من رویان رو پیشنهاد میدم ولی بازم تحقیق کن ببین کجا بهتر رابطه برقرار میکنی  من هر کدوم از دوس ...

باشه خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی. یعنی اونجابرم هرسری یک دکترویزیت میکنه یا یک دکترمشخص؟ ازهزینه هاش خبرداری؟ 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم ...

سلام عزیزم چه کار خوبی می‌کنی. 👏👏

به نظرم بیشتر از سه ماه به خودت برس، هم اینکه یهو خیلی وزن کم نکن چون بدتر آسیب میزنه، بیشتر از ماهی ۴ کیلو اصلاااا کم نکن، هم اینکه حداقل ۲ ماه بعد از کاهش وزنت بذار توی تعادل بمونی چون داروها دوباره چاق میکنن، وزنت که تثبیت بشه اثر چاقی داروها هم کمتر میشه.

هم از لحاظ روحی هم جسمی حسابی به خودت برس ، باور کن من حسم میگم بعد از لاغری و اصلاح سبک زندگی خودت طبیعی باردار میشی توکل بر خدا 🤲🌹

در مورد دکترها هم حقیقتش بهترین تجهیزات توی مراکز دولتی هست اما متاسفانه کمترین مسئولیت پذیری رو هم دارن و کلا برای جون و وقت بیمار کمتر ارزش قائل میشن ! من هم تجربیات تلخ و متاسفانه آسیب های جبران ناپذیری توی مراکز دولتی دیدم برای همین همیشه به همه میگم من اگر رو به قبله هم شدم منو نبرید بیمارستان دولتی.

نه یک بار نه دو بار که چند بار آسیب بدی دیدم توی بیمارستان های دولتی که همش بخاطر دستگاه خاص مجبور شدم برم یا مثلا اورژانس برده اونجا، حتی یادآوریش هم عذابم میده ...

متاسفانه بی مسئولتی توی مراکز دولتی انقدرررررر زیاده که واقعا قابل چشم پوشی نیست 💔😔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم امروز منتظر خبر خوش ازت هستماا انشالله خوش خبرمیای

قربونت برم انشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حق داری عزیزم ان شالله که با بتای عالی بیای برات دعا می کنم      

قربونت برم ممنونم انشاالله..🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به روی ماهت عزیزم. خودت خوبی? نی نی درچه حاله؟  اونوکه اره راست میگی قسمت هست.  توا ...

مازندران هم بهت نزدیکه میتونی بیای ساری مرکز مادر دکتر پیوندی

مرکز کلا مال خودشه جنین شناسش هم خیلی عالیه

اینم کارش فوق العاده ست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

البته رویان تعریفش رو زیاد شنیدم، گویا آمار مثبتش هم بالاست ولی کلا یسری چیزها مثل هزینه، محیط، نحوه برخورد، ارتباطت با خود پزشکان، پروسه هر مرکز و ... رو در نظر بگیر بعد نسبت به اونها مقایسه کن، ببین کدومشون به معیارهای شما نزدیکتره بعد انتخاب کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
باشه خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی. یعنی اونجابرم هرسری یک دکترویزیت میکنه یا یک دکترمشخص؟ ازهزینه هاش ...

من کلا نه ماه فقط با دکتر خودم ویزیت شدم ببخشید پاس کاری نداشتن خودشم سونو می‌کرد با آرامش کارامو انجام می‌داد و پانکچر هم توسط خودشون شدم 

توجه کن رویان بیمارستان نیست که بگیم بیمارستان دولتی یه مرکز ناباروری جهادی هست 

خیلی مسئولیت پذیر هستن 

به بیمار اهمیت میدن 

همه جی تو مرکز فراهم اذیت نمیشی 

داروخونه همه چیز داره

کارشناسای خوبی داره خوب راهنمایی میکنن 

من سه مرکز خصوصی و بیمارستان خصوصی رفتم ولی رویان رو قبول داشتم و دارم