2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
قربونت برم یک دنیاممنونم. الانم که دیگه لکه بینیم زیاد وقشنگ دلردپریوددارم احتمالش هست.  خیلی ...

قربونت بشم به خداحداقل روزی یه بار موقع شیر دهی هممه بچه هارو دعا میکنم ایسالا به زودی همه به خواسته دلشون میرسن. ببین من دوبار پانکچر کردم بار اول ۱۲ تا جنین که چون  پی جی دی کردم ۸ تا موند باردوم هم چهارتا جنین کلا هم دوبار انتقال دادم الان بچه هام فریزن .بار دوم همه میگفتن نرو پانکچر جنین داری اما چون تقوقیتی نخورده بود همسرم اصرار کردم که بریم پانکچر دوم! حالا از من به تو نصیحت حالا که جنین نداری حتما حتما یه دوره به خودت استزاحت بده آرامش مهمتره تا تقویت اول روحتو آروم کن بعد حتما دوباره شروع کن اصلا پا پس نکش مطمئنم زود به مرادت میرسی. اگه اضافه وزن داری بنظرم یکم کم کن خیلی تاثیر داره مخصوصا برا روحیه خودت

وییی دردش هم زیاده میگن با شیر خودت زود زود خیسش کنی نوک سینه رو و شوینده نزنی اینو بهداشت به من گفت ...

وای همه اینکارارو کردم اصلا هیچی مخصوصا اولا که شیر کمتره! من که کلا هواخوری میدادمشون و کرم میزدم و اینکاارو هم کردم اما خیلی اذیت شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان خانم مبااااااركت بااااشه عزيزم من روز سيزده رفتم با احتساب روز انتقال جنين ٤ روزه بتام ٢٠ ...

سلام خانومی 

ببخشید شما رو ۱۳ ام بی بی چک گذاشته بودین؟؟؟ یا مستقیما رفتین آزمایش بتا دادین؟؟؟؟

سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

ای جان بسلامتی عزیزم❤️❤️خداروشکر همه چی خوبه الان

وای پسرا همسن شدن

آره واقعا تک فرزندی بده بزرگترین ظلم در حق بچس  الهی که نی نی شما هم به سلامتی دنیا بیادو پسرت ...

امين امين🤲🤲🤲ان شالله منتظرااا به زودي مامان اولاد صالح و سالم بشن

باردار بسلامت و بخوشي ٩ ماه رو طي كنن و بچشون صحيح و سالم بغل بگيرن

مامانااا هم عاقبت بخيرييييي بچه هاااشونو بببينن💜🤲

آخ دقیقا هر سری نگران یه چیز به خصوص ما که اولین بار باردار شدیم  هیچ اطلاعات تجربی نداریم&nbs ...

ان شاالله بگذره این روزا ب سلامتی بیان بغلمون الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ظهر دوباره با مدیکور بی بی زدم دوباره عین قبلی هاله انداخت قشنگ معلومه ولی کمرنگه ولی فردا میرم آز ب ...

سلام عزیزم ان شالله که با بتای عالی امروز خیالت راحت بشه و بارداری راحتی داشته باشی عزیزم الهی آمین     

عزيزم رو خودش هم حتى نوشته روزى سه تا من خودم دكتر گفت يكى اما دوتاخوردم اگر خواستين بگو اينوبراتو ...

ممنون عزیزم الان یک جعبه خریدم هنوز تموم نشده.اره روش زده ۳تا ولی به من گفت چون دیواره رحم ضخامت کمه ونمیتونه بهم پروژسترون استرادیول بده بهتره با چیزای طبیعی ضخامت بیشترکنم الان روزی ۶تا فرتیل میخوام.خدا خودش کمک کنه  رازیانه دم میکنم وتخمه میخورم .لوبیا سبز و کلم بروکلی.ماه دیگه دوباره میرم سونو بدم.   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیز دلم اره خداروشکر فعلا همه چی خوبه فقط شبا خیلی بی‌قراره انگار دل دردی چیزی داره تا خود صبح ...

خداروشکر عزیزم 

مام خوبیم دقیقا درگیر دل درد ودل پیچه ها شدیم چندروزه شروع شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم از نعنوها مخصوص هس بگیر براش..بچه داداش منم همینجور بود با اون نعنو ها بهتر بود..خودتم غذاهای ...

باشه عزیزم چشم‌

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات شم انشاءالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه ..خدا گل پسر تو رو هم حفظ کنه ..منم خدا بخواد تا چند روز ...

عزیزدلمی❤❤❤

فدات بشم الهی بخدا که هرلحظه برا همه چشم انتظارا دعاگو هستم

انشاءالله انتقال دادی بهم بگو حتما برات نماز میخونم نماز حاجت خانم فاطمه الزهرا انشاءالله که به حق خانم فاطمه زهرا چندروز دیگه بتای مثبتتو تو تاپیک ببینیم