2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

نیکادجون

رفتی آزمایش؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نیکادجون رفتی آزمایش؟؟

سلام مامان فریناز جون بله صبح رفتم عصری جوابش حاضر میشه برام دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بتا چنده؟ بی بی مثبت شد دیگه درسته؟

عزیزم امروز صبح رفتم آز دادم عصری جوابش میاد اخه دوتا بی بی زدم یکی روز ۹ یکی هم روز ۱۱ هردوتاش کمرنگه پررنگ‌ نشده دیگه امروز روز ۱۲ بود رفتم آز دادم تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم ان شالله که با بتای عالی امروز خیالت راحت بشه و بارداری راحتی داشته باشی عزیزم الهی آمین ...

سلام عزیزم انشاالله ممنون پناه بر خدا دل تو‌ دلک نیس خدا کمکم کنه

عزیزم چی شد رفتی ازمایش خبرشو بده

سلام عزیزم صبح رفتم آز دادم عصری جوابش میاد چشم خبر میدم خدا بخیر کنه

انشاءالله خبر خوش بارداریتون

قربونت برم مامان ماهک انشاالله خودتم به سلامت زایمان کنی 

قربونت برم مامان ماهک انشاالله خودتم به سلامت زایمان کنی  

فدای محبتتون عزیزم خیلللللی برای رسیدن به این مرحله جنگیدم ۱۳سال غصه خوردم تو رو خدا برام دعا کن زمانی که نی نی گلتو شیر میدی ، از خدا بخواه اینبار برام بمونه و با سلامتی بغلش کنم 

کاش خانم‌های نی نی دار و اونایی که زایمان کردن برن یه تاپیک جدا بزنن اینجا برای آی وی اف باشه فق ...

عزیزم شما سوالتو بپرس اتفاقا همین خانمایی ک زایمان کردن و نی نی دارن چون تمام این پروسه ها رو رفتن جوابتونو میدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدای محبتتون عزیزم خیلللللی برای رسیدن به این مرحله جنگیدم ۱۳سال غصه خوردم تو رو خدا برام دعا کن زما ...

الهی شکر نتیجه زحمات و سختی هاتو گرفتی خدابزرگه مطمنم خودش حواسش به نی نی ت هست من هنوز مادر نشدم گلم امروز آز بتا دادم فعلا جوابشو نگرفتم خداکنه مامان شده باشم

سلام مامان فریناز جون بله صبح رفتم عصری جوابش حاضر میشه برام دعا کن

من دیشب تو خواب و بیداری برات ایت الکرسی هم خوندم چون میدونستم امروز آز داری😂😂

چشم الانم وسط دعاهای روزانه و ذکرام حتما مختص برات دعا میکنم

ان شاالله ک باقشنگترین جواب میای😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
باشه عزیزم چشم والا جرات نمیکنم چیزی بخورم اصلا  البته دیروز بردیم دکتر میگفت پرهیز غذایی اصلا ...

دكتر خرف زياد ميزنه بمن گفت بخور والا من يسيبم ميخوردم كلي بخودش ميپيچيد رعايت كن خيلي تاثير داره بنظرم من پسرم كاملا تركيده بود از الرژي دكتر ميگفت هرچي دوست داري بخور فقط توت فرنگي نخور

در حالي كه بعد چندماه رژيم كه بدنش اوكي شده بود يدونه خرما خورد صورتش ريخت بيرون اين از الرژيش

بابت كوليكشم تا ميتوني نفاخ اينارو نخور درست كوليك دوره داره ولي رعايت ما باعث ميشه كمتر اذيت بشن