2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
شما اینطور فکر میکنین؟؟؟ خودم که کلا ناامید شدم😭😭😭 اگه دست خودم باشه آزمایشم نمیرم😭😭

اگه مثبت بود خب روز سیزدهم هم نشون میداد حداقل یه هاله خیلی کمرنگ 

ولی فقط یه خط بود که اونم یعنی منفی😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا نگرانیت بیهوده اس عزیزم من بهت قول میدم که همه چی خوبه وعالیه پایان روزهای تلخت هست چه بس ...

نه ى دونه انتقال دادم 

مگر ك ديگه همسان از آب دربياد🤣🤣

ان شاالله ك خيره

بعدم دوقلو بيشتر از اين خرفاست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه هاامروزآزمایش دادم ۱۷۲شده.کمه؟ازانتقال اولم میشه ۱۴روز.انتقال دومم میشه۱۲روز.انتقالم دومرحل ...

عزيزممممم مباركت باشههه😍😍

باردارى خوبى رو برات ارزومندم ان شاالله سالم و صلح بياد بغلت🌹💚🤲🏻

كم نيست عزيزم چون دو مرحله اى بودى

ممكنه از مرحله دومى گرفته باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

قربونت برم همچنین کوچولو های شمارم، انشاالله همیشه سلامت باشن

خب چرا باید برا یه سرسره حرص بخوری میتونی سرسره رو مثل یه آدم تصور کنی که بچت تازه اولین باره که دیدتش و نمیشناسه اونو...آیا بچت با اون آدم غریبه احساس راحتی میکنه نه اما اگه هفته ای دوبار همون آدم و ببینه دیگه اون احساس ترس و غریبی کردنش میره درمورد سرسره یا هررررچیز دیگه ای هم همینه اگه چند بار ببری و ببینه که بچه ها باهاش بازی میکنن اونم کم کم کنجکاو میشه و میخواد ببینه چطوریه و چیه این که ناراحت شدن نداره...

من همش به شوهرم میگم هرچی حساس تر باشیم رو بچه بیشتر نازنازی میشه زودتر مریض میشه همش باید بپیچیمش لای پتو که وای یه موقع مریض نشه ولی کو گوش شنوا بازم شوهرم خیلی حساسه خدا نکنه بچه من مریضشه هی میشینه میگه نباید می رفتیم فلان جا نباید فلان کارو میکردیم میگم آخه تا کیییی مگه میشه کل زمستون و پاییز جایی نریم که چی بچه مریض نشه یا کلا خواهرامونو نبینیم که چی بچه هاشون ممکنه مریض باشن...

ما بچه بودیم مگه مریض نمیشدیم چی شد الان بزرگ شدیم همه اون روزام گذشته

مخصوصا من بچه هام پسرن اصلااااا دوس ندارم سوسول بار بیان دوس دارم پوس کلفت باشن😂 از هیچی نترسن حتی اگه مریضم بشن عیب نداره بالاخره خوب میشن عوضش برا آیندشون خوبه اعتماد بنفس میگیرن و مستقل بار میان یاد میگیرن از پس خودشون بربیان تو این زمونه که همه گرگ شدن بلانسبت😉

انشاالله دومین نینیت بیاد هم یکم بیخیال تر میشی هم اونا با هم رفیق میشن و بازی میکنن سرشون گرم میشه اجتماعی تر میشن،،، نگران هیچیم نباش بیخیالی یه عالم خوبیه که نگو یه مدت امتحان کن ببین دنیا چه بهشتی میشه😂😁

از مطب پيام دادن سه شنبه هفته بعد  برم مطب

پرسيدم نياز ب تكرار نيست؟ گفت چهارشنبه تكرار كن

قربونت برم همچنین کوچولو های شمارم، انشاالله همیشه سلامت باشن خب چرا باید برا یه سرسره حرص بخوری می ...

كاملا موافقم هرچى بيشتر روش زوم بشى هم از لحاظ تربيتى هم از لحاظ سلامتى بدتره و برعكسش مييشه

به سلامتی مبارک عزيزم  نه خوبه نگران نباش  مجددا دو روز دیگه تکرار کن

من الان چیکارکنم رنگ بزنم رویان بگم یادوروزدیگه تکرارکنم بعدبزنگم؟البته زنگ میزنمم برنمیدارن

اخه این‌چ‌حرفیه دشمنت شرمنده باشه عزیزم..ان شاءالله خیر و برکت باشه واسه دوستمون..همین‌که از ته دلت ...

ممنونم عزیز دلم انشالله به زودی دامنت سبز بشه به حق امام رضا

سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

ای جانمم تبریک میگم چه بتای تپلی. انشالله بسلامتی خیرزایمان کنی9ماه دیگه بغل بگیری موقع شیردادن ماروهم دعاکنی