قربونت برم همچنین کوچولو های شمارم، انشاالله همیشه سلامت باشن
خب چرا باید برا یه سرسره حرص بخوری میتونی سرسره رو مثل یه آدم تصور کنی که بچت تازه اولین باره که دیدتش و نمیشناسه اونو...آیا بچت با اون آدم غریبه احساس راحتی میکنه نه اما اگه هفته ای دوبار همون آدم و ببینه دیگه اون احساس ترس و غریبی کردنش میره درمورد سرسره یا هررررچیز دیگه ای هم همینه اگه چند بار ببری و ببینه که بچه ها باهاش بازی میکنن اونم کم کم کنجکاو میشه و میخواد ببینه چطوریه و چیه این که ناراحت شدن نداره...
من همش به شوهرم میگم هرچی حساس تر باشیم رو بچه بیشتر نازنازی میشه زودتر مریض میشه همش باید بپیچیمش لای پتو که وای یه موقع مریض نشه ولی کو گوش شنوا بازم شوهرم خیلی حساسه خدا نکنه بچه من مریضشه هی میشینه میگه نباید می رفتیم فلان جا نباید فلان کارو میکردیم میگم آخه تا کیییی مگه میشه کل زمستون و پاییز جایی نریم که چی بچه مریض نشه یا کلا خواهرامونو نبینیم که چی بچه هاشون ممکنه مریض باشن...
ما بچه بودیم مگه مریض نمیشدیم چی شد الان بزرگ شدیم همه اون روزام گذشته
مخصوصا من بچه هام پسرن اصلااااا دوس ندارم سوسول بار بیان دوس دارم پوس کلفت باشن😂 از هیچی نترسن حتی اگه مریضم بشن عیب نداره بالاخره خوب میشن عوضش برا آیندشون خوبه اعتماد بنفس میگیرن و مستقل بار میان یاد میگیرن از پس خودشون بربیان تو این زمونه که همه گرگ شدن بلانسبت😉
انشاالله دومین نینیت بیاد هم یکم بیخیال تر میشی هم اونا با هم رفیق میشن و بازی میکنن سرشون گرم میشه اجتماعی تر میشن،،، نگران هیچیم نباش بیخیالی یه عالم خوبیه که نگو یه مدت امتحان کن ببین دنیا چه بهشتی میشه😂😁