2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
شماروزچندآزمایش دادی؟

١٤

امروز

بايد چهارشنبه تكرار كنم باز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانمم تبریک میگم چه بتای تپلی

فداتشم مهربون جووووون

بخدا ظهر داشتم بهت فكر ميكردم

ان شاالله ب زودى زود قسمت خودت باشه عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم خیلی زحمت میکشی انشالله فندقت بسلامتی بغل بگیریش پیام دوستیمو قبول کن لطفا

درخواستتون نيومده عزيزم

فداتشم مهربون جووووون بخدا ظهر داشتم بهت فكر ميكردم ان شاالله ب زودى زود قسمت خودت باشه عزيزم

قربونت برم یک دنیا لطف داری تو, دعاکن خودموگم نکنم از راه خدا... اینبارخیلی تاثیرداشته

قربونت برم یک دنیا لطف داری تو, دعاکن خودموگم نکنم از راه خدا... اینبارخیلی تاثیرداشته

خدا هيچ بنده اى رو اونقدرى رها نميكنه ك از راه خدا گم و گمراه بشه

مطمئن باشه شش دونگ حواسش بهت هست و تو بهترين زمان ممكن خودشو نشونت ميده

ميدونى چيه؟

من هميشه خواهرم ميگفت عجله نكن براى بچه هنوز وقتش نرسيده

تا تابستون پارسال ك ى اتفاق تر زندگيمون افتاد و ما فهميديم اگر بچه ميبود شايد وضع خيلى بهم ريخته تر از اونى ك شد ميبود

و رسما انگار الان يكساله زندگى من واقعا ب بچه نياز داشته

عزيزم تکرار کردی جواب و گرفتی برو سونو شو نویت بگیر برو که ساک و جنین ببینی خاطرت جمع بشه 

خب همون سه شنبه براى همين نوبت داده

چون من دكترم خودش سونو ميكنه

خدا هيچ بنده اى رو اونقدرى رها نميكنه م از راه هدا گم و گمراه بشه مطمئن باشه شش دونگ حواسش بهت هست ...

انشالله همینطور باشه... چون توی مغزم گاه شیطان روحس میکنم هی میاد خدادستموبگیره دلم نمیخواد از راه بیراه شم نگرانم

بله درسته واقعاهرکس قسمتش یک جایی هست. عزیزم انشالله نی نی جان روبسلامتی بدنیابیاری. تونستی هرماه مثلا30تومن صدقه بده بچه های محک یاهرجادلت خواست به نیت سلامتی امام زمان وکوچولوت تاسلامت بیادبغلت

نه ى دونه انتقال دادم  مگر ك ديگه همسان از آب دربياد🤣🤣 ان شاالله ك خيره بعدم دوقلو بيشتر ا ...

یکی از بچه‌های شمالی بنام یلدا دوقلوی همسان شد

فقط یدون انتقال داد و جالب اینکه بتاشم پایین بود

عزیزم دادم الان میدم میگه شما قبلا درخواست دادین پس شما درخواست بدین لطفاً

منم ميزنم ميگه اين كاربر قبلا ب شما درخواست دوستى داده

اما اصلا نيست و نمياد درخواستتون🥺🥺