2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام عزیز دلم. امروز صبح با ادرار غلیظ دوباره بذار، توکل بر خدا ان شاالله که خیره 🤲🌹

سلام صبحتون بخیر

ممنون از لطفتون و پاسخ و ارزشی که بهم دادین 😘❤️😘منتظرم تا روز آزمایش...

دیگه حال بی بی چک رو ندارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه لک دیدی لطفا استراحت کن اونم مطلق نیازی به غسل و نماز فعلا نیست تا کامل خوب بشی بعد قضا رو بخون& ...

بله درست میگی از طریق واتساپ با مرکز ارتباط گرفتم گفت امپولاتو دو تا بزن و استراحت کن آزمایشتم میتونی زوتر بدی یکی دو روز دیگه برو آز بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شالله ان شالله که این سری مامان میشی و آن شالله میاد بغلت و لذتشو ببری الهی آمین عزیزم 🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیزم پناه برخدا انشاللله قسمت همه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اگه آمپولی هستی حتما آمپول بزن شیاف نزار  در ضمن به من گفت بهتره یه آمپول صبح یه آمپول شب بزنی ...

اره امپولی هستم دیروز که اینجوری شدم فورا یکی دیگه زدم ولی بهم گفت دکتر ازفردا دوتارو تو یه سرنگ بزن کمتر اذیت بشی

دوز پروژسترون رو زیاد کنه و استراحت داشته باش 

چشم همین کارو کردم

یدونه شیاف بزار بنظرم

دیروز یه دونه دیگه آمپول زدم از طریق واتساپ ارتباط گرفتم با مرکز گفت آمپولاتو دوتا بزن 

خوبن الحمدالله. واقعیه واقعیه ننه قشنگی😍😍😍😍از ته قلبم خوشحال شدم💃💃💃😍

الهی شکر عزیزمم ... قربونت برم مرسی

عزیزم کاش زنگ بزنی دفتر مرجعت بپرسی. چون بعضی وقتا شرایط فرق می کنه اینکه تو موعد پریودت هستی یا نه ...

ممنون عزیزم چشم حتما میپرسم درستشم همینه

نه عزیزم نیازی به غسل نیست ولی برای هر نماز باید وضو بگیری. اگر هم لکه بینیت زیاده باید برای نماز لب ...

خیلی ممنون عزیزم خوبه خداروشکر دیروز یه آمپول دیگه زدم قط شده

منکه میخوندم چون زیاد نباید حموم بریم بیشتر غسل استحاضه اس ولی بخوای بازم میپرسم بهت میگم 

ممنون عزیزم

سلام عزیز دلم خوبی؟ نی نی نازت چطوره ؟ عزیزم شما پیش دکتر رضایی بیمارستان گاندی سزارین شدی؟ میشه ل ...

سلام بله گلم من کلا راضی بودم عزیزم از هر لحاظ بیمارستانم رسیدگیش خوب بود دکترمم خوش برخورد و عالی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم در مورد پروژسترون حتماااااا با پزشکت مشورت کن، زیاد کردن پروژسترون و بعد قطعش عوارض بدی داره، ...

اره عزیزم از دکتر پرسیدم دیروز شماره واتساپ مرکز گیر آوردم بهش پیام دادم جواب داد گفت یه امپول دیگه بزن از فردام دوتا تو یه سرنگ بزن  میتونی دو روز دیگم بری آز بدی

ب منگفتن اگه لکت کمه چیزی استفاده نکن اگه بیشر شد شیاف اضافه کن 

نه من دیروز باهاش حرف زدم گفت یه آمپول بزن و از فردام دوتا بزن

ان شالله كه باهمون جوابه ولي حالا حالا قطعش نكن بزار هروقت دكتر بهت گف

دیگه شیاف نزاشتم دیروز فورا با مرکز ارتباط گرفتم از طریق واتساپ بهم گفت یه امپول بزن و از فردام دوتا بزن تو یه سرنگ