2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد ب خرف دکترا اهمیت نده اصل کاری اون بالایی یه مدت ب خودت ...

سلام قربونت برم باتودلیت دعاکن. 

اخه من بنده بدخدا ام.... شکرنمیخوام ناشکری کنم ولی بریدم دیگه نمیخوام دلم بسوزه ومهربونی کنم کسیو😡نمیدونم این حس از کجا اومده سراغم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون جان از صمیم قلب متاسفم 😔😔حالا آزمایش بدین شاید نتیجه بی بی چک اشتباه باشه ..امیدوارم خدا به ...

میفهمم عزیزدلم قربونت برم شماچیکارکنی. تقصیرگناهای خودمه😔

خداخودش به هممون نظرلطف کنه. فعلالاغرکنم ببینم چی میشه... ولی دیگه تصمیم گرفتم باهرکسی که میگه بچه نمیخوای برخورد کنم بشدت ونبخشمشون

خواهرت ۴دور پیچ خوردگی داشت ؟وای خدا چه رحمی کرده من ۲دوره هر روزم با استرس و فکر و خیاله ...خوب میک ...

نه دیگه آخراش نرفته بود هی منتظر بود که طبیعی زایمان کنه نگران نباش برای شما مشکلی پیش نمیاد اون زیاد نگه داشته دیگه 40 هفته اش تموم شده بود 41 هفته رفت دکتر گفت با سز 

ندا شعاری هم شنیدم خوبه انشااله که بسلامتی نی نی میاد استرس و نگرانی تموم میشه

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیزم مرسی جونم😍😍🥰🥰🥰 ان شاالله قسمت شما باشه با ی بارداری خوب و سالم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚❤️❤️ ...

عزیزم بهت تبریک میگم بی بی های خوشرنگتو دیدم الهی به حق این روز عزیز به سلامت بغل بگیریش شکرخدا عیدیتو گرفتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام به همگی،الان جواب آزمایش تیروییدم گرفتم پرکار شده،توی سیکل انتقال هستم دارم دارو مصرف میکنم قرص ...

نه عزیزم منم سری قبل تو سیکل بودم آز دادم معلوم شد پرکاری پیدا کردم بهم قرص دادن میخوردم کنسل نشد نگران نباش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما اسپرین هم داشتی ؟از کی قط کرد برات ؟

من طبیعی باردار شدم آخه ی جنین برای انتقال داشتم آماده میشدم برم برای انتقال که پریود نشدم فهمیدم باردارم رفتم موسی پور چون با اون IVF کرده بودم گفتش بارداری 5 هفته قلبش هم میزنه دیگه براL فقط ویتامین نوشت اون وسطا فقط آمپول فکر کنم هیدورکسی پروژسترن و شیاف نوست اسم امپول دقیق یادم نیست برای اینکه زایمان زودرس نباشه نوشته بود

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
نه عزیزم منم سری قبل تو سیکل بودم آز دادم معلوم شد پرکاری پیدا کردم بهم قرص دادن میخوردم کنسل نشد نگ ...

خدارو شکر، این همه دارو خوردم تا نصفه راه اومدم حیف بود منم قرص میخورم فردا برم آزمایش نشون دکتر غددم بدم ببینم میگه چطور از این به بعد بخورم

خدارو شکر، این همه دارو خوردم تا نصفه راه اومدم حیف بود منم قرص میخورم فردا برم آزمایش نشون دکتر غدد ...

من اصلا پیش غدد نرفتم دکتر خودم گفت صبحا ناشتا یه نصف قرص لووتیروکسین بخورم انشاالله مثبت میشی چیزی نیس اره کارخوبی میکنی برو غدد