2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم قربونت خوبه شکر خدا نه عزیزم من بیمارستان شریعتی بودم.

عه پس اشتباه گرفتم 😁

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی خیلی ممنونم عزیزم.انشاالله بتامم خوب باشه.امام رضاعیدیمونوداد.ایشاالله بقیه هم هرچه زودترعیدیشو ...

عزیزم تبریک میگم‌ مبارکا باشه شکرخدا عیدیتو گرفتی الهی به سلامت بغل بگیریش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون ان شاالله كه خدا معجزشوووو بهت نشون بده وازجايي كه فكرشووو نميكني يهووو بياي بگي بچه هااا ...

چقد حرفهات آرومم کرد❤️ از ته دلم میخوام ب زودی زود خوش خب بیاد فاطمه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم مثبت شدی انشاالله سالم بغل بگیریش شکرخدا شماهم عیدی تو گرفتی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به سلامتی ان شاءالله  سرش  بالاست ؟اخه من از وقتی چرخید فشار رو دنده هام کم شده فقط وقتای ...

ممنون عزیزم انشاالله نی نی شما هم بسلامتی بغل کنی 

هفته 32 که رفتم سونو سرش پایین متمایل به چپ بود نمیدونم الان چجوریه این هفته برام برام سونو نوشته آخر هفته میرم ببینم وضعیتش چجوریه

میخام با موسی پور زایمان کنم به هرحال از اول تا اخر ایشون ویزیت کردن دکتر دیگه برم زیاد اهمیت نمیده

نی نی منم دختره ولی میترسم زیاد بمونه اخه خواهرم 40 روزه زایمان کرده نگه داشت تا طبیعی زایمان کنه 40 هفته دکتر گفت طبیعی نمیشه بیا سز اتاق عمل دیدن بچه 4 دور نافش دور گردن پیچیده دکترش گفته خدا به هر دومون رحم کرده داشته دور از جونش خفه میشده 

نمیدونم چرا موسی پور این هفته بمن پیشتنهاد زایمان طبیعی داد منم قبول نکردم اینقدر شلوغ بود نتونستم حرفامو کامل بگم دیگه میمونم تا 1 تیر ببینم چی میگه گفته سونو شدی عکسشو با واتساپ بفرست ولی منم میبرم مطب تا سوالامو بپرسم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیزم مرسی جونم😍😍🥰🥰🥰 ان شاالله قسمت شما باشه با ی بارداری خوب و سالم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚❤️❤️ ...

ممنونم عزیزم .ان شاالله که بقیه مراحل هم بخوبی پیش میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خواهر مهربون جون تو رو خدا نباز من خوشو خرم گفتم دوباره شروع میکنم مام نوبتم گرفتم ولی خدا یه پ ...

سلام عزیزدلم خودت خوبی؟ باور میکنی خیلی توفکرت بودم هی میگفتم بمیرم واسه دل تو نغمه چی کشیدین منفی شدین

نه چاره چیه, ولی فعلا راستشو بخوای یه جورایی بریدم ازهمه چی... ازه چاقی منم رو مخمه دیگه اینبارحتنالاغرمیکنم انگارازخودم دست کشیدم, یکم بخودم برسم بعدخداهرچی بخواد

خیلی سخته دوروزه گردن دردشدم. حالامن همسرای شما رو نمی دونم ولی مال من اصلا خیلی همدردی بلدنیست میگه خب قسمت وخواست خدا فقط

سلام به همگی،الان جواب آزمایش تیروییدم گرفتم پرکار شده،توی سیکل انتقال هستم دارم دارو مصرف میکنم قرص لوتیروکسین هم میخورم به نظرتون سیکلم کنسل میشه یا نه؟؟؟

لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید مرسی😘😘

سلام ندا جون ایشالله پنجم 

سلام عزیز دلم خوبی؟ نی نی نازت چطوره ؟

عزیزم شما پیش دکتر رضایی بیمارستان گاندی سزارین شدی؟

میشه لطفاً تجربیاتت از خود دکتر و بیمارستان بگی؟

هم از لحاظ تخصص هم برخورد و رفتار و محیط بیمارستان و اینها. البته اگر فرصت و حوصله ش رو داشتی گلم 🌹⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی وزنت پایین تر بیاد تو بارداری هم راحتی.حالا چند کیلویی ما همش گیر دادیم به وزنت؟

ای خواهرچه گیری حق داری رسما چاقالوشدم😡😡😡متنفرم ازوضعیتم خودم. بایدلاغرشم قبلا63بودم الان80...ترکوندم

سلام نازنین جون خوبی گل پسرات خوبن؟؟؟دلم برات تنگ شده بود کلی ذوق کردم اسمتو دیدم😍

سلام عزیزدلم ممنونم خوبیم همه شماخوبی گل پسرت چطوره؟ چندماهشه؟ پسرمن تنبله هنوز راه نمیره 😬😬 تودلیت چطوره مااااشالا نصف راهو رفتی بعدمتوجه شدی نی نی داری زودگذشت برات عوض اون بارداری قبلیت ☺☺☺☺ایشالا به سلامتی زایمان کنی 😍الهی ازاین سورپرایزای قشنگ واسه همه ی دوستای منتظرمون اتفاق بیوفته 🙏🙏🙏

قربون دلت برم عزیزم لطف داری توانشالله برای خودتم ودوستانمون هم...  اخ چه لذتی میده طبیعی بارد ...

مهربون جان از صمیم قلب متاسفم 😔😔حالا آزمایش بدین شاید نتیجه بی بی چک اشتباه باشه ..امیدوارم خدا بهترینها رو نصیبت کنه .کاری جز دعا کردن از دستمون برنمیاد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم انشاالله نی نی شما هم بسلامتی بغل کنی  هفته 32 که رفتم سونو سرش پایین متمایل به چپ ...

خواهرت ۴دور پیچ خوردگی داشت ؟وای خدا چه رحمی کرده من ۲دوره هر روزم با استرس و فکر و خیاله ...خوب میکنی با موسی پور ادامه میدی منو که گفت برو پیش پریناتولوژیست  نداشعاری ...اره به منم یه بار گفت طبیعی اما بعد این شرایط دیگه چیزی نگفت با شعاری خودش تماس گرفت و منو فرستاد پیش اون ....خواهرت تو سونو نگفته بود پیچ خوردگی بند ناف داره ؟

من خیلییی آدم سراغ دارم همین که کلا بی خیال شدن خودشون طبیعی باردار شدن 😍 آره چون سنت بالا نیست یه ...

ممنون عزیزدلم اره بیخیال میشم ولی متاسفانه تااسم طبیعی میاد اصلا باور نمیکنم. میگم اوو اینهمه رفتم دکترنشده میخوادطبیعی بشه بااین وضع محاله😅😅

عزیز دلم در هر صورت باید روز مقرر آزمایش بدی ، فردا برو آزمایش بده اگر منفی بود بعد داروهات رو قطع ک ...

من دیگه قطع کردم ول کن همه جاموخراب کردن ابنها, دیگه پریودمیشم. حالامحض احتیاط بازدوشنبه میرم