2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست
ممنونم از شما دوستان خوبم  انشالله قسمت خودتون بشه  حالا بهم بگید برم سونو ساک و جنین دی ...

عزیزم من و دوستام که همزمان انتقال دادیم روز ۲۰ انتقال رفتیم سونو، حالا نهایت یکی دو روز اینور اونورتر برو شما.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم ممنونم خيلي خيلي متشكرم💚😘💚 الهى آمين ك امروز روز پرخيروبركتى براى همه باشه و هيچكس د ...

به به..عزیزم بهت تبریک میگم..دیدی میگفتی حس مادر شدن ندارم گفتمت به حس نیست و نی نی داره بی صدا رشد میکنه..مامان شدنت مبارک🤩🤩🤩🤩🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
حالا خداروشکر مادرت پیشته کار نکن نیازی نیس والا منم مجبور بودم😂😂😂 فقط قدم بزن تو خونه ک ب رحم ...

مباااارکههههه مباااارکهههههه خداروصدددد هزااارر بارور شکرررررر 

چ عیدی قشنگیییی😍😍😍😍😍

الهی همه چیز تا آخر برات ب خوبی پیش بره و فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری🤗🤗🤗🤗🤗💚💚💚💚

انشالله ب حق همین روز عزیز و مبااارک تا سال دیگه همه ی بچه های تایپیک این روزهارو تجربه کنن

الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲🤲☘️☘️☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ای بابا این دکترا اصلا کارشونو خوب انجام نمیدن دوستمم منفی شد میری مام اینسری؟هزینه هاشو پرسیدی مامو

خواهر صددرصد میرم مام تخمک کشی و گفتن ۱۴ تدمن هزینه ی ازمایش هام هست دارو و سنو دیگه جمعی نگفت ولی من یه مشکلی برام پیش اومده تا بعد عید نمیتونم برم میخوام این مدتو وزن کم کنمو تقویت کنم

بچه هامن روز ۹ انتقالم اگه باروز انتقال حساب کنم جنینامم بلاست بوده به نظرتون بی بی بزنم البته روز ۶ ...

اونجوری معلوم نمیشه کاذب میده ۹ بزنی بعدا دو روز بعدش باز بزن اگه انشالله مثبت باشی بیبیچکت پررنگ میشه ولی برای من هرروز کمرنگ شد تا دیگه رنگشو از دست داد زودم باید روشن کنه

الهی که مبارکت باشه عزیز دلم، به سلامتی و دل خوش ان شاالله، بارداری خوب و سلامتی داشته باشی گلم، الت ...

مرسی عزیزدلمممم💚💚💚💚

ان شاالله شماهم جوجه ت رو سلامت بغل کنی❤️😍❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم مهربون جون و خیلی امیدوار بودم ب امروز ان شاالله خیروصلاح خدا توی به زو ...

عزیزم خیییییلی خیییلی مبارکه تبریکات فراوان مامان خانم😍😍😍😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن❤❤

مرسی عزیزم

ان شاالله روزی شما و بقیه بچهای تاپیک❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم خیییییلی خیییلی مبارکه تبریکات فراوان مامان خانم😍😍😍😘😘😘😘

مرسی عزیزدلم

خدا دوتا فسقلتو برات نگه داره و بهت قوت بده برای بزرگ کردنشون عزیزم🤲🏻💚🤲🏻❤️🌹😘

خواهر صددرصد میرم مام تخمک کشی و گفتن ۱۴ تدمن هزینه ی ازمایش هام هست دارو و سنو دیگه جمعی نگفت ولی م ...

انشالله موفق بشی عزیزم 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به به..عزیزم بهت تبریک میگم..دیدی میگفتی حس مادر شدن ندارم گفتمت به حس نیست و نی نی داره بی صدا رشد ...

آرهههههه

عزیزدلممممم😍😍😍

ان شاالله شماهم بقیه بارداری رو بسلامتی سپری کنی و اون جوجه ی قشنگ سلامت بیاد بغلت🧿🤲🏻😍❤️💚