2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
دوستای گلم  یک بیمارستان که آی وی اف مثبت‌ش از همه بیشتر هست رو بگید  بیمارستان آبان &nb ...

عزیز دلم متاسفانه من اطلاعاتی راجبشون ندارم، ان شاالله که هرکجا میری بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله آزمایشم که نوشته از 12 تا 15 ولی پرسیدم گفت 14 روز ک تمام شد برو آز بده یعنی دوشنبه،، واسه همو ...

کار خوبی کردی همون روز مقرر برو توکل بر خدا 🌹

هانيل جون بنظرت رابطه توو سيكل انتقال خيلي بده؟

عزیزم به شرایط خودت شخص بستگی داره، معمولا میگن نباشه ولی بازم باید ببینی نظر خود دکترت چیه، شما هم به نظرم یه مدت نداشته باش تا ان شاالله جای بچه سفت بشه. به من که گفت از روز اول سیکل تا انتهای بارداری نداشته باش بخاطر سابقه لکه بینیم.

عزیزم به شرایط خودت شخص بستگی داره، معمولا میگن نباشه ولی بازم باید ببینی نظر خود دکترت چیه، شما هم ...

من تازه چهارشنبه ب اميد خدا انتقال دارم

ولي توو اين مدت چند بار رابطه داشتم واسه همون استرس گرفتم

سلام سحر جان من برم دکتر با این بتا ساک و جنین دیده میشه؟ 

مبارک باشه عزیزم به سلامتی، بله گلم احتمالا نشون بده . ز بزن دکترت ببین چه روزی میگه بری برای سونو.

اره راست میگی بایدبفکرزیبایی خودم باشم وسلامتیم. توکل بخدا حتمالاغرمیکنم امابرای بچه... برای خودم ...

وقتی وزنت پایین تر بیاد تو بارداری هم راحتی.حالا چند کیلویی ما همش گیر دادیم به وزنت؟

من تازه چهارشنبه ب اميد خدا انتقال دارم ولي توو اين مدت چند بار رابطه داشتم واسه همون استرس گرفتم

نه دیگه استرس نداشته باش اگر ممنوعیت داشتی دکترت خودش بهت میگفت اما بعدش رو اکثرا میگن که نداشته باشید تا دو ماه حداقل. ان شاالله که خیره عزیزم