2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم امروز نوبت دارم به یاری خدا.بله با دیباوند هستم. شما آزمایش دادی؟ آن شالله که با بتای عال ...

سلام عزیزم خوبی ان شاء الله که بهترین نتیجه رو میگیری قربونت برم 

من دیروز بی بی زدم منفی شد امروز دیگه کاری نکردم 

خدایا به امید تو....
سلام دوستای گلم من دیگه بازبی بی چک منفی شدخودمم که دارم پریودمیشم روز12انتقالم. داروهام قطع میکنم ا ...

سلام عزیزم امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد ب خرف دکترا اهمیت نده اصل کاری اون بالایی یه مدت ب خودت و بدنت استراحت بده قوی تر شروع کن ان شالله اینسری خدا دست خالی برت نمیگردونه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ان شاء الله که بهترین نتیجه رو میگیری قربونت برم  من دیروز بی بی زدم منفی شد ا ...

ان شاالله که هر چی خیره برات اتفاق بیوفته و امروز امام رضا عیدیت رو بهت بده ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم 😍خیلی مباااارک باشه ان شاء الله این دوران رو به سلامتی و شادی طی کنی و صحیح و سالم بغلش ...

سلام عزیزمممم مرسی فداتشم❤️💚

دیروز بیبی زدی گفتی منفی شدی کلی دعات کردم ان شاالله ک  آزمایشت مثبت بشههههه😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ان شاالله ک جز دسته ای باشی ک بیبی براشون خره ولی آزمایش مثبته

قسمت همه منتظرا الهی🌹🌹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای عزیزم حسابی مبارکت باشه اینم شیرینی امام رضا مامان شدنت مبارک خدایا شکرت ان شاالله همه بچه ها یک ...

قربون برم عزیزم

الهی آمین

خدا ان شاالله تو دلیتورو نگه داره برات و بارداری خوبی سپری کنی❤️💚❤️💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم کدوم دستت بود؟ من راستم خوبه چپم درد میکنه.خواب میره

راستش یادم نیست فقط یادمه اینقد شونه و دستم درد میکرد حتی گوشی نمی تونستم دستم بگیرم نمی دونم بخاطر بارداری بود یا نگرانی 

خدایا شکرت
سلام صبحت بخیر قربونت برم خوبی تو؟ تونزدی؟ من انشالله فردامنتظر خبرخوشت هستم😍😍 اره هرچی صلاحه شکر ...

عزیز دلم در هر صورت باید روز مقرر آزمایش بدی ، فردا برو آزمایش بده اگر منفی بود بعد داروهات رو قطع کن، این تنها چیزی بود که توی مرکز مام صد بار تکرار میکردن که فقطططط در صورت منفی بودن آزمایش در روز مقرر میتونید داروهاتون رو قطع کنید ولاغیر. برات از خدا بهترینها رو میخوام گل قشنگم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستای گلم 

یک بیمارستان که آی وی اف مثبت‌ش از همه بیشتر هست رو بگید 

بیمارستان آبان  یا

بیمارستان رضوی مشهد   چطوره

چون جنین  اهدایی زوج میخوایم بگیریم هزینه‌ش برامون خیلی زیاده

حداقل احتمالش بیشتر بشه

@تورک_آنا    @هانیلsآریل     @مامانو_سوفی    @یاسین_و_یاسمین    @nilooo68  

ببین الان جوری شدم که اصلا نمیخوام ادم قبلیم باشم گورهمه چی میرم لذتمومیبرم میشدحتی مهاجرت میکردم دو ...

من خیلییی آدم سراغ دارم همین که کلا بی خیال شدن خودشون طبیعی باردار شدن 😍

آره چون سنت بالا نیست یه مدت کلاااااا بیخیال شو، چند ماه برو واسه خودت عشق و حال کن، فکر کن ذخیره تخدانت عااااالیه و همه چی روبراهه و فعلا خودت قصد بچه دار شدن نداری. اصلااااا بهش فکر نکن، رها کن کاملا.

دلم روشنه که شما خودت طبیعی باردار میشی به حق امام رضا ع 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم در هر صورت باید روز مقرر آزمایش بدی ، فردا برو آزمایش بده اگر منفی بود بعد داروهات رو قطع ک ...

والله آزمایشم که نوشته از 12 تا 15 ولی پرسیدم گفت 14 روز ک تمام شد برو آز بده یعنی دوشنبه،، واسه همونم امروز آز ندادم

خدایا به امید تو....