2777
2789
عنوان

لبه پرتگاهم کمکم کنید لطفاااا

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان نیاز به کمک فوری شما دارم.

من یه دختر 24 ساله ام که با چند تا از دوستام به مشکل خوردم.

ماجرا از این قراره که یکی از دوستام (نسیم) که با هم خیلی صمیمی هم هستیم، به تازگی داره ازدواج میکنه. نسیم دوست دانشگاه منه. قبلا نسیم توی دانشگاه با یکی از بچه های دانشگاه به اسم ارسلان در رابطه بود و به دلایلی این رابطه بهم خورد. من و ارسلان الان یه جا کار میکنیم.

داستان از جایی شروع شد که یکی از دوستای مشترک ما سه تا به اسم بهار، یه قرار گذاشت که با من و ارسلان بره بیرون. از اونجایی که ارسلان و نسیم بعد از بهم خوردن رابطه اشون با هم ارتباط خوبی نداشتن نسیم رو دعوت نکرد.

چند روز قبل اینکه با هم بریم بیرون، بهار به من پیام داد و گفت که از قضیه ازدواج نسیم ارسلان خبر داره یا نه. (چون من باهاش همکارم از من پرسید) من گفتم نه نمیدونه. از من تشکر کرد و گفت به نسیم چیزی نگم که راجب این موضوع پرسیده.
من حقیقت ترسیدم نکنه بهار بره به ارسلان این موضوعات رو بگه و خدای ناکرده نامزدی نسیم رو بهم بزنه، رفتم به نسیم گفتم. نسیم هم زنگ زد بهار و باهاش به شدت دعوا کرد. 

از طرفی بهار روز قبل بیرون رفتن به من پیام داد و گفت بیرون رفتنمون کنسل شد و اینکه بهم گفت قرار بود به نسیم چیزی نگی چرا رفتی گفتی همه چی رو و از همه جا بلاکم کرد. 

چند روز پیش متوجه شدم بهار برای اینکه این بیرون رفتنمون رو کنسل کنه، به ارسلان گفته که ترنم دوست نداره که من با تو بیام بیرون برای همین کنسل کردم.

من اصلا خودم نامزد دارم و وقتی چنین حرفی رو به ارسلان زده خدا میدونه راجب من چه فکرایی که نمیکنه. 

الان از شما کمک میخوام، چیکار باید کنم؟ کار اشتباهی کردم به نسیم این موضوعو گفتم؟ چیکار کنم که بهار با این حرفی که گفته ارسلانو دچار اشتباه کرده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.