2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم مهربون جون و خیلی امیدوار بودم ب امروز ان شاالله خیروصلاح خدا توی به زو ...

سلام صبحت بخیر قربونت برم خوبی تو؟ تونزدی؟ من انشالله فردامنتظر خبرخوشت هستم😍😍

اره هرچی صلاحه شکراصلادیگه نمیخوام فکرکنم... یه گربه میگیرم😁😁😁

ببين خواهش میکنم ازت ک حتما پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن🙏🙏

هم بخاطر تنبلی تخمدانت هم ذخيره پايينت و هم بخاطر اضافه وزنی ک گفتی داری

من خودم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم اما واقعا اصلاح سبکش رو پذیرفتم و انجام دادم از بعد از پانکچرم

حتی برای سلامتی جسم و روح نه فقط بخاطر بارداری

هیچ هزینه ای هم نداره فقط سالم میخوری و ورزش یا پیاده روی داری کنارش🥰🥰

همین

ان شاالله ک به زودی بهترین خبرهارو بیاری برامون🤲🏻😍🤲🏻

@مهربون۲۱

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبحت بخیر قربونت برم خوبی تو؟ تونزدی؟ من انشالله فردامنتظر خبرخوشت هستم😍😍 اره هرچی صلاحه شکر ...

من زدم مثبت شدم شکرخدا😍🥰😍

دو صفحه قبل عکسشو گذاشتم

و خیلی برات همون لحظه دعا کردم

ان شاالله به زودی قسمت خودت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من زدم مثبت شدم شکرخدا😍🥰😍 دو صفحه قبل عکسشو گذاشتم و خیلی برات همون لحظه دعا کردم ان شاالله به ...

واییی واقعااا؟؟؟ خیلی تبریک میگم عزیزدلممم مبارکهههه. دیدی بهت میگفتم دلم برات خیلی روشنه. 

خداروهزارشکر😍😍😍مامان شدنتوتبریک میگم

واییی واقعااا؟؟؟ خیلی تبریک میگم عزیزدلممم مبارکهههه. دیدی بهت میگفتم دلم برات خیلی روشنه.  خد ...

قربونت برم عزیزم💚💚💚

آره امام رضا و دردونه ش امام جواد حاجتمو دادن بالاخره

ان شاالله قسمت شما و همه بچه های این تاپیک و بقیه چشم انتظارها🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ببين خواهش میکنم ازت ک حتما پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن🙏🙏 هم بخاطر تنبلی تخمدانت هم ذخيره پايينت ...

ببین الان جوری شدم که اصلا نمیخوام ادم قبلیم باشم گورهمه چی میرم لذتمومیبرم میشدحتی مهاجرت میکردم دورمیشدم ازهمه چی حیف وصدحیف خانواده ام نمیشه

ولش کن دیگه من هردعایی کردم نشد. حتماقسمتم نیست شکرخدا

ببین الان جوری شدم که اصلا نمیخوام ادم قبلیم باشم گورهمه چی میرم لذتمومیبرم میشدحتی مهاجرت میکردم دو ...

اصلا بهش فکر نکن

فقط سبک زندگیتو اصلاح کن

بگو بخاطر سلامتی خودم

من خیلی وقتا ک پیاده روی میکردم ب نیت لاغر شدن بود

گر چ اضافه وزن نداشتم اما ی کوچولو شکم داشتم ک قصدم بودآبش کنم

شماهم فقط ب نیت سلامتی جسم و روحت شروعش کن

خودبخود از فکرش دربیای و سلامت جسمت بدست بیادطبیعی هم باردار میشی

چون سنی نداری اینو میگم

وگرنه اگر مثل من از ۳۶ رد کرده بودی میگفتم نه، تو باید به بچه فکر کنی و انجامش بدی

اصلا بهش فکر نکن فقط سبک زندگیتو اصلاح کن بگو بخاطر سلامتی خودم من خیلی وقتا ک پیاده روی میکردم ب ...

اره راست میگی بایدبفکرزیبایی خودم باشم وسلامتیم. توکل بخدا

حتمالاغرمیکنم امابرای بچه... برای خودم

میگم یک گربه هم میگیرم باز دوباره راحت میشم

اره راست میگی بایدبفکرزیبایی خودم باشم وسلامتیم. توکل بخدا حتمالاغرمیکنم امابرای بچه... برای خودم ...

😂😂😂

از دست تو دختر😂

زهره جون شما بودی درمورد دست چپت پرسیدی؟ منم خیلی این روزهای اخر دستم درد میکرد و هنوزم درد میکنه ...

اره عزیزم من بودم.

دیشب مامانم با روغن چرب کرد خوب شد تا صبم گرم نگهش داشتم.

دوباره صب درد شد دوباره ماساژش داد.

مامان بیچارمم حرصش میدم میاد پیشم میشینه ماساژ میده.

میگه از دوستات بپرس اوناهم دستشون درد میشه یا نه.

برامن ی حالتی انگار خواب رفته خونرسانی بهش نمیشه.

براتوهم همینطور بود؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
منم دستم خیلی درد میگرفت تا ۳ ماه نمی دونم بخاطر استرس بود یا عوارض داروها بود 

سلام عزیزم کدوم دستت بود؟

من راستم خوبه چپم درد میکنه.خواب میره

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من راه مجبورم برم تا خونرسانی بشه. چیکار کنم راه برم یا نه؟

سلام صبحت بخیر زهره جان ببین فریناز هم همینطوری بوده 

خاطرم هست گفتی راه میری برای سرویس بهداشتی 

بخاطر دارو نگران نباش 

گرم نگه دار 

بیشتر هم از استرس 

منم سمت چپم بود 

اره عزیزم من بودم. دیشب مامانم با روغن چرب کرد خوب شد تا صبم گرم نگهش داشتم. دوباره صب درد شد دوبا ...

آره برای منم همینجوره

پای راستمم همینجوره منتها پای راستمم فکر میکردم رگ سیاتیکه ک قبلا هم ی وقتایی قبل پریود اینجور میشدم

اما ظاهرا ایندفه طولانی شد

دقیقا منم باید پاشم راه برم تا اوکی بشه هم دست چپم هم پای راستم

تا زمانی ک دراز کشیدم وضعیتش همینجوره

خیره ان شاالله عزیزم