2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام صبحت بخیر زهره جان ببین فریناز هم همینطوری بوده  خاطرم هست گفتی راه میری برای سرویس بهداش ...

میگم گیلاس دیروز خیلی خوردم.

الان دیدم تو نت طبع گیلاس سرد و تر هس.

دلیلش گیلاسا نیس خوردم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
من راه مجبورم برم تا خونرسانی بشه. چیکار کنم راه برم یا نه؟

راه رفتن ک خوبه 

من کلا همه کارهامم خوذم کردم

هفته اول فقط شبا شوهرم ظرفای شام رو میشست

اما هفته بعدش همش با خودم بود حتی اشپزی هم کردم

منتها سرگاز زیاد نمیموندم

میومدم مینشستم باز میرفتم

استراحت مطلق مطلق خوب نیست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم گیلاس دیروز خیلی خوردم. الان دیدم تو نت طبع گیلاس سرد و تر هس. دلیلش گیلاسا نیس خوردم؟

منم هرروز گیلاس و توت فرنگی و زردالو میخوردم اما زیاده روی نمیکردم

نه یا عوارض داروهاست یا از استرس و فکره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میگم گیلاس دیروز خیلی خوردم. الان دیدم تو نت طبع گیلاس سرد و تر هس. دلیلش گیلاسا نیس خوردم؟

نمیدونم 🤷

ولی از هر چیزی به اندازه بخور متعادل زیاده روی نکن عزيزم 

نگران نباش زیاد بهش فکر نکن همین باعث میشه استرس بگیری که خوب نیست 

راه رفتن ک خوبه  من کلا همه کارهامم خوذم کردم هفته اول فقط شبا شوهرم ظرفای شام رو میشست اما ...

اره منم باید برم خونه خودم. تا بیشتر کار انجام بدم ..مامانم ک نمیزاره بلند بشم.

فقط گاهی مییگه بلندشو راه برو

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اره منم باید برم خونه خودم. تا بیشتر کار انجام بدم ..مامانم ک نمیزاره بلند بشم. فقط گاهی مییگه بلند ...

حالا خداروشکر مادرت پیشته

کار نکن نیازی نیس

والا منم مجبور بودم😂😂😂

فقط قدم بزن تو خونه ک ب رحمت خونرسانی بشه

من بیرون رفتنم فقط روز ۱۱ رفتم ی دور زدم پوسیده بودم توخونه دیگه

اگه عوارض داروها باشه چی میشه؟

هیچی بیبی چک و ازمایش مثبت بشی یادت میرهههه😍😍

من از صبح دیگه اصلا حواسمم بهش نیس😂

قربون دلت برم عزیزم لطف داری توانشالله برای خودتم ودوستانمون هم...  اخ چه لذتی میده طبیعی بارد ...

سلام مهربون جون خوبی عزیزم حالت چطوره تو فکرتم همش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام گلم خواهش میکنم  من وارد سیکل انتقال شدم هيچ رابطه ای نداشتم  دکتر گفت اصلا رابطه ن ...

اي واي من داشتم چند بار🤦‍♀️🤦‍♀️

البته دفعه قبل كلا نداشتم و منفي شد

مرسي عزيزم

انشالله كه بارداري عالي داشته باشي😍😍

هیچی بیبی چک و ازمایش مثبت بشی یادت میرهههه😍😍 من از صبح دیگه اصلا حواسمم بهش نیس😂

سلام عزیزم 😍خیلی مباااارک باشه ان شاء الله این دوران رو به سلامتی و شادی طی کنی و صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم خیییییلیییییییی برات خوشحال شدم گلم 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا به امید تو....

وای عزیزم حسابی مبارکت باشه اینم شیرینی امام رضا مامان شدنت مبارک خدایا شکرت ان شاالله همه بچه ها یکی یکی عیدیشونو بگیرن 

به معجزه ی اعداد رند هم ایمان پیدا کردم من اینمدت اعداد رند خیلی میدیدم اما نمیرفتم معنیشون رو سرچ ک ...

دقیقا منم خیلی بش ایمان پیدا کردم واقعا هر موقع هم ک ناراحتم استرس دارم میبینم تفسیرش میکنم میبینم نوشته فرشته ها مواظبتن نگران نباش