2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
همه چی خوب پیش میره و با دست پر برمیگردی

انشاالله فدات شم هر چی دارم به انتقال نزدیک تر میشم دلهره میگیرم هنوز میگم همه چی خوب پیش رفت انتقال دادم فقط به لحظه آزمایش فکر میکنم و میگم خدایا چی میشه 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه 😘 راهی که داخلش پا گذاشتیم راه سختیه اول خواست خدا و بعد دعا کردن واسه همدیگه، ان شاالله م ...

توکل بر خدا عزیزم، ان شاالله 🙏

فقط تهران داروخانه دکتر نازنین رحمانیان توی گاندی من تونستم پیدا کنم، چند ماه کل تهران رو گشتم تا بالاخره اونجا آورد، اغلب داروهای کمیاب رو داره اونجا .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله فدات شم هر چی دارم به انتقال نزدیک تر میشم دلهره میگیرم هنوز میگم همه چی خوب پیش رفت انتقال ...

استرس رو از خودت دور کن عزیز دلم، اصلا به آخرش فکر نکن، یجوری سر خودتو گرم کن روزها سریعتر بگذرن ، با انرژی مثبت و اعتماد کامل برو جلو، دست خدا روی شونه هات عزیزم ، منتظر جواب مثبتت هستیم همگی 😍⁦❤️⁩🌹🙏

انشاالله فدات شم هر چی دارم به انتقال نزدیک تر میشم دلهره میگیرم هنوز میگم همه چی خوب پیش رفت انتقال ...

دقیقا منم همینطوری بودم 

همه چی خوب پیش میره استرس به خودت نده

ان شاالله  با بتای عالی خوشحالمون میکنی ،دلم برات روشنه

صلوات برات فرستادم که آرامش بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سارا جون دارم استرادیول میخورم شنبه قرار برم رشت ویزیت شم فکر کنم دیگ مشخص کنه زمان انتقال رو به امی ...

به سلامتی انشالله بری و فندوقاتو بیاری با خودت و بمونن برات. انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
استرس رو از خودت دور کن عزیز دلم، اصلا به آخرش فکر نکن، یجوری سر خودتو گرم کن روزها سریعتر بگذرن ، ب ...

وای سحر جون یعنی میشه منم بگم مثبت شدم فدات شم با تودلیت همیشه دعامون کن ..چشم تمام سعیم رو میکنم استرس نداشته باشم منم خیره به دست های خدام که فقط خودش می‌دونه چی میکشیم .. بعد انتقال هم خودم با فیلم و کتاب و دعا سرگرم میکنم ..سحر جون منم هر روز برای شما و همه ی خانم های باردار دعا میکنم بارشون رو سالم بزارن زمین عزیزم🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دقیقا منم همینطوری بودم  همه چی خوب پیش میره استرس به خودت نده  ان شاالله  با بتای ...

فدای دل مهربونت بشم الهی به حق امام رضا خودت هم خیلی زود خبر بارداریت رو بهمون بدی همیشه دعا گوت هستم بخدا

ان شاء الله همیشه سالم و تندرست باشی عزیزم خداروشکر که تماس گرفتید و اونا متوجه اشتباهشون شدن قبل پ ...

سلام گام واقعا درکت میکنم.ولی من تو اون یک سالت فقط به زنده موندم فکرمیکردم.واقعا جواب دور از جون.....بود شکر خدا جواب اشتباه بود.الان ووندم مطب تا دکتر خونم با انتقال جنینم موافقت کنه.خیرباشه ان شاءالله.فقط به زیبایی  ها وشادی ها فکرمبکم استرس واضطراب سیستم ایمنی بدنم به شدت پایین.  شاد باشیم از همه لحظات لذت ببریم.چون زندگی برگشت ناپذیری وبارها بالا داره میره جلو  

کتونی پوشیدم جانمونم   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
به سلامتی انشالله بری و فندوقاتو بیاری با خودت و بمونن برات. انشالله که خیره

فدات شم سارا جون خدا از زبونت بشنوه .. انشاالله خدا برات معجزه کنه تا قبل مهر طبیعی مامان شی همیشه سرنماز دعاگوتم🙏🙏

@نسرین_مهر    

عزیزم من عدد آزمایش اولم رو اشتباه گفتم ۲۷۱ نبود، ۴۷۱ بود. الان نگاه کردم دیدم اشتباه گفتم.

گفتم بهت بگم جواب آزمایش دومت اومد توقع رشد چندین برابری نداشته باشی چون من اشتباه گفته بودم 😅

سلام دختراخوبین.شماها که انتقاد مثبت داستین چیکار کردین قبل انتقال برای اینکه صامت رحم بیشتر بشه.

من صداقتم پایین البته هفته دیگه سونو دارم.دوز دلدوهام مشخص میشه.

خواستم ببینم میوه های استوایی. روغن سیاه دونه.گرم کردن.

چیکار دیگه کنم  تا ضخامت آندومتر بالا بره.؟؟؟؟؟؟؟؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
وای سحر جون یعنی میشه منم بگم مثبت شدم فدات شم با تودلیت همیشه دعامون کن ..چشم تمام سعیم رو میکنم اس ...

چراااا که نهههه عزیز دلمممم حتماااااا میشه، ممنوووونمممم عزیز دلممممم، ان شاالله به دعاهای خیر همدیگه خدا هممون رو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه 🌹⁦❤️⁩