2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
همون سری اول که برای ساک رفتم یسری آزمایش نوشت که خون و قند و تیروئید و کشت ادرار بود رفتم دادم ، اد ...

ان شالله خوب خوب شده اينسري عزيزمم

ممنونم از توضيحاتت🥰

اون روز كه ازمايش ادرار بايد بدم بنظرت چقد قبلش بايد شياف گذاشته باشم؟؟

حس ميكنم ميريزه توش😐اخه هر ٦ ساعته شيافم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله خوب خوب شده اينسري عزيزمم ممنونم از توضيحاتت🥰 اون روز كه ازمايش ادرار بايد بدم بنظرت چقد ...

من شب قبلش شیاف گذاشته بودم، صبح هم ادرار ناشتا رو نریختم، ادرار بعدش هم اول کامل خودمو با واش شستم بعد از وسط ادرارم ریختم داخل ظرف.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من شب قبلش شیاف گذاشته بودم، صبح هم ادرار ناشتا رو نریختم، ادرار بعدش هم اول کامل خودمو با واش شستم ...

اها ممنونم كاش ظرف نمونه گرفته بودم از خونه ميبردم اونجا خيلي سختمه😐داروخانه ظرفشووو داره بنظرت؟؟

من سر پسرم خواستم جمع كنم همسرم گفت اين مسخره بازيا چيه بچه به هيچ عنوان نبايد بفهمه😏😕منم شل ...

منم جمع میکنم.می خواستم باهاشون عکس بگیرم ..هم امپولا هم ای وی ای جی ها.ولی چند روز پیش تصمیم گرفتم بندازمشون.. یه لحظه پیش خودم گفتم دخترم اگر بعدها بفهمه با این سختی به دنیا اومده شاید بهش تلقین بشه که اونم باید سختی بکشه برا بچه دار شدن و طبق قانون جذب و باور براش این اتفاق بیفته...

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اها ممنونم كاش ظرف نمونه گرفته بودم از خونه ميبردم اونجا خيلي سختمه😐داروخانه ظرفشووو داره بنظرت؟؟

آره منم هر دو دفعه ظرف گرفتم ، نمی‌دونم والا، بعید می‌دونم آزمایشگاه جز ظرف خودشون ظرف دیگه ای رو قبول کنه، هم اینکه برچسب اطلاعاتت رو میزنن روش هم اینکه خودشون استریل میکنن ظرف رو چون ممکنه میکروب یا باکتری داشته باشه مطمئن نیست.

منم جمع میکنم.می خواستم باهاشون عکس بگیرم ..هم امپولا هم ای وی ای جی ها.ولی چند روز پیش تصمیم گرفتم ...

همسرمنم ديدش همين بود ميگفت چراااا بايد بفهمه برا داشتنش ما سختي كشيديم ماخودمون خواستيم كه با اين شرايط بازم به اين دنيا بياد پس اصلااا نبايد بفهمه

به همسرت بگو بره بگیر ظرف رو فردا خواستی بری برای آزمایش خون قبلش توی خونه پر کن، فقط باید نمونه رو زیر یک ساعت برسونی آزمایشگاه.

سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

سلام عزیزم خدا حفظش کنه ان شاء الله قلبش هزار سال با سلامتی کامل بتپه گلم ❤️😍

خدایا به امید تو....
آره منم هر دو دفعه ظرف گرفتم ، نمی‌دونم والا، بعید می‌دونم آزمایشگاه جز ظرف خودشون ظرف دیگه ای رو قب ...

اخه يادم سر اسهال خوني پسرم من از خونه ظرف يه ازمايشگاه ديگرو بردم اونااا همونجا برچسب زدن ولي داروخانه ندارن ازمايشگاهها بايد بدن اگه باز بدن بسته به ازمايشگاهشم داره

الان تصور كردم رو توالت فرنگي اونجا بايد بشينم حالم بد شد😂

اخه يادم سر اسهال خوني پسرم من از خونه ظرف يه ازمايشگاه ديگرو بردم اونااا همونجا برچسب زدن ولي داروخ ...

نههههههه اونجا نشینیاااااااا به هیییییچ عنوااااااااان حتی اگر با خودت کاور بردی هم بازم نشین، اگر توالت ایرانی داشت که نمونه رو بده اگر نه که ظرف بگیر بیار خونه بعدش بگو همسرت ببره تحویل بده.

نههههههه اونجا نشینیاااااااا به هیییییچ عنوااااااااان حتی اگر با خودت کاور بردی هم بازم نشین، اگر تو ...

عاره مخصوصااا الان كه ويروسم هست اوضاع داغونتره الان ميخاد بره ازمايشگاه دم خونمون تا بهمن كه نميره عمرا اميدوارم بهش بدن