2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
قرص ها رو بخور پریود بهم نریزه و خوب ریزش کنه. دفه بعدی پیاده روی هم حتما انجام بده ان شالله ضخامت ب ...

به خوشی این دوران بارداری بگذرونی و با دل خوش نی نیت رو بغل بگیری عزیزم

پیاده روی رو  داشتم 

شوره جان به نظرت بالا میره؟ همش میگم به هیچ روش بالا نمیره

قسمت رحمم همیشه یه دردی دارم به دکترم گفتم گفت فیبرم نداری میگه  درد پریودیه ولی این درد ؛ درد پریودی نیست شاید درد اندومترممه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداي محبتت عزيزم روزي خودت بشه به زودي زود😍😘ان شالله تا جايي كه بتونم تلاشم بر استراحته اگه بشه ان ...

قربونت برم انشاالله خدا از زبونت بشنوه..کلا بارداری دوم چون تجربه داری راحتتر میگیری هنوز بعد بدنیا اومدن هم خیلی اذیت هاش کمتر میشه و طرز برخوردت با دومی کلا فرق می‌کنه باور کن بچه دوم خیلی عاقل تر و آرومتر از بچه اول میشه معمولا ..این رو من تو اطرافیان دیدم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به خوشی این دوران بارداری بگذرونی و با دل خوش نی نیت رو بغل بگیری عزیزم  پیاده روی رو  دا ...

عزیزم به نظرم حتماااااا به دکترت پچ استرادیول رو بگو، خیلیییی تاثیر داره. ان شاالله دفعه بعدی حتما مامان میشی گلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😅😅😅 اشكال نداره بهش فكر نكن اون ان شاالله هديه ى حضرت معصومه بوده بابت سلامتى نينيت🤲🏻🤲🏻

اره واقعا انشاالله 🙏🙏 انشاالله خودتم مثبت بشی و بتای خوب داشته باشی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیرم من سری قبلی از ۳پری تا ۸پری روزی ۴تا استرادیول از ۸تا اخر روزی ۵تا که ۱۴ پری ض ۸ونیم بود ا ...

دلیل  لکه بینی بعد رابطه اینکه درست استرادیول نخوردین؟

واییی واقعاراست میگی عزیزم؟ خدا ازدهنت بشنوه باشه دیگه نمیزنم تاشنبه بقول تو. حرفت به دلم نشست بنظر ...

آره عزیزم حتما مثبتی انشاالله خیلی زود هم  زده بودی دیدی که یکی از دخترا روز ده منفی بود روز دوازده مثبت شده بود ..قربونت برم همگی خیلی برات دعا میکنیم شنبه خبر خوش بدی به حق امام رضا😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم انتقالت چی شد گلم 

سارا جون دارم استرادیول میخورم شنبه قرار برم رشت ویزیت شم فکر کنم دیگ مشخص کنه زمان انتقال رو به امید خدا

عزیزم به نظرم حتماااااا به دکترت پچ استرادیول رو بگو، خیلیییی تاثیر داره. ان شاالله دفعه بعدی حتما م ...

خدا کنه 😘

راهی که داخلش پا گذاشتیم راه سختیه اول خواست خدا و بعد دعا کردن واسه همدیگه، ان شاالله مشکلات رو از بین میره و هممون دل شاد میشیم 

پچ استرادیول کجا دارند؟

من تيكر دارم عايا؟

بله بله مبارک باشه انشاالله که این بار مامان دختر ناز و تپل بشی و سالم و صالح و آروم  🥰🥰