2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
عزززیزم انشالله حداقل در اینده قدردان یسری چیزا باشن نگن کاری برامون نکردید🤕🤕😂😂قشنگ ادم با خاک ی ...

ولي پسرم همين الانم من به يه سمتشم نيستم😂😂😂از دخترت ميتوني  انتظار داشته باشي واميدوارباشي 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم به سوالم جواب بدین لطفا:میگم ترشک ولواشک بخورم میشه؟؟ ضررنکنه.  گفتم اینبار قب ...

عزیزم نخور اینا رو چیزای بهداشتی نیست مگه اینکه خودتون درست کرده باشید. همه چی بخور ولی کم و زیاده روی نکن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزدلم ایشالا فردا به امید خدا ❤️  چشم عزیزدلم واقعا روزی نبوده که دعا نکنم ایشالا به ...

وای چه قشنگ ...فردا .ان شالله به سلامتی ملکه جان منم اینقد منتظر اون‌روزم 

سلام عزیزم الحمدالله. تو خوبی؟ چیکار کردی کدوم مرحله ایی؟ ۰۲۱۲۳۵۶۲۱۱۶  شنبه یک شنبه دوشنبه چها ...

فداتشم مرسی عزیزم  شکر خدا خوبم🙏🙏💋💋هنوز نیومدم تهران گفتم نوبت غدد بگیرم.همزمان نوبت ویزیت با دکترمم بگیرم؟اسم دکتر غدد چیه؟تو خود رویانه؟

عزیزم استردایول روزی ۶ تا داشتم بخاطر این نیست که مدروکسی پروژسترون بخور ؟از اونطرف هم میگم ۱۴ روز ق ...

نه عزیرم من سری قبلی از ۳پری تا ۸پری روزی ۴تا استرادیول از ۸تا اخر روزی ۵تا که ۱۴ پری ض ۸ونیم بود

اینسری اشتباه کردم از سوم روزی ۴تاخوردم تا ۱۴پریودی که ضخامت ۶ونیم بود بهم پماد استرومارین و استرادیولم شد ۶تا که روز ۱۶پری شدم ۸و۲دهم

الانم بعداز رابطه خون میبینم.

قربونت برم عزيزم  يعني اون لكه باعث لكه بيني ميشه؟ خطر داره براي جنين؟ اصلا اطلاعايي ندارم راج ...

نه عزیزم هیچ خطری نداره فقط باید استراحتتو بیشتر کنی، منم بارداری قبلیم از هفته ۲۰ فهمیدم هماتوم بزررررگ دارم، با استراحت مطلق توی یک ماه جذب شد، البته من با یه خونریزی وحشتنااااااک فهمیدم که هماتوم دارم 😁

اصلا استرس نداشته باش لکه هم دیدی یعنی داره دفع میشه فقط خوب استراحت کن همین 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزای دلم به سوالم جواب بدین لطفا:میگم ترشک ولواشک بخورم میشه؟؟ ضررنکنه.  گفتم اینبار قب ...

نه عزیزم اشکالی نداره ولی کم بخور، کلاااااا همه چیز رو در حد اعتدال بخور زیاده روی نکن، من خودمم ویار ترشیجات دارم ولی در طول روز فقط یه تیکه کوچیک میخورم که هوسم بیفته .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فقط ایمنی نیست عزیزم بعضی وقتها جنین ها ضعیف هستند، من هم سابقه افت بتا  دارم ، هم بارداری پوچ ...

صوفی جون جنینام کاپکتa بودن هر سه تاشون

اونسری هم یکیش کامپکت دوتا هم 10و12,سلولیaبودنمیشه که ضعیف باشند؟

نه عزیزم اشکالی نداره ولی کم بخور، کلاااااا همه چیز رو در حد اعتدال بخور زیاده روی نکن، من خودمم ویا ...

من البالو تو فریز داشتم اینقدر دوست داشتم میخوردم. قبلا ترشی البالو دلمو میزد 😀

خدایا شکرت
ان شالله با جواب مثبت میای😍

الهى خدا از زبونت بشنوه شوره جان🤲🏻🤲🏻🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم