2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
انشالله که همینا برات بگیره و مثبت بشی عزیزم . راست میگه همسرت ایشالله این جوجه ها بشن چراغ خونتون&n ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌ تی پی روی ۱۱۵۰ بود پردنیزول خودم الان روی ۳۲۹ دکتر گفت میتونی بری بری انتقال اما باید تحت نظر با ...

باید تیروئید چک بشه فک کنم ، دکتر غدد بمن گفت 

لووتیروکسین نصفه میخوری یا ی دونه ؟؟

آنتی تی پی منم بالاس ، دارم پردنیزول میخورم روزی ۲تا ... انتی من ۱۸۰۰ بود 🙄🙄 دارو خوردم الان شده ۲ ...

منم تی پی او ۳۲ هستش . روزی یه دونه پردنیزولون ۵ میخورم اومده ۳۰ 😊

شما روزی چند تا با چه دوزی مصرف میکنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من‌تی پی او روی ۱۱۵۰ بود .پردنیزول خوردم اومد پایین شد ۳۲۹.شهرستان زندگی میکنم دکتر گفت میتونی بری ب ...

شما روزی چندتا پردنیزولون داشتی با چه دوزی ؟ من ۳۲ بودم اومدم ۳۰ 

منم تی پی او ۳۲ هستش . روزی یه دونه پردنیزولون ۵ میخورم اومده ۳۰ 😊 شما روزی چند تا با چه دوزی مصرف ...

۳۰ ک خوبه دیگه .. واسه من ۱۸۰۰ بود اول 🙄

من  روزی دو تا میخورم الان ، با همون دوز ۵ 

باید تیروئید چک بشه فک کنم ، دکتر غدد بمن گفت  لووتیروکسین نصفه میخوری یا ی دونه ؟؟

پیش دکتر غدد هم رفتم اما گفتن تیروئید نداری اما چنتا کیست و گره بزرگ و این تی پی او دارم که دکتر گفت میتونی بری برا انتقال .ای خدا اخه این همه مریضی چیه😔😔

۳۰ ک خوبه دیگه .. واسه من ۱۸۰۰ بود اول 🙄 من  روزی دو تا میخورم الان ، با همون دوز ۵

رنج ه تا ۱۶ بود من دوبرابر بودم . دکترم میگفت مهم اینه که بالا نرفته . من تیروییدم‌نرماله شمام نرماله ؟ قرص دیگه ای مصرف کردین ؟

شما روزی چندتا پردنیزولون داشتی با چه دوزی ؟ من ۳۲ بودم اومدم ۳۰ 

دوز ۴۰ بود روزی یدونه یک هفته اول روزی یدونه کامل میخوردم هفته ی دوم یک‌دومش کردم خوردم.باز میرفتم‌پیش‌دکتر همین‌روال و چندماهی خوردم اخراش شد یک چهارم و بعدش گفت اومده پایین.اما اگه باید بیاد رو ۳۰ که پس من‌ تی پی او خیلی بالاس😔😔

پیش دکتر غدد هم رفتم اما گفتن تیروئید نداری اما چنتا کیست و گره بزرگ و این تی پی او دارم که دکتر گفت ...

منم تیروئیدم اوکی هست ولی آنتی تی پی او بالاااا ، ببین من انتقال داد دکتر برام ، امید بخدا ... خیلی بهش فک نکن ، ی مقاله خوندم مصرف پردنیزلون تو عمل میکرو ، تاثیر مثبت داره ... دلت روشن باشه ، بسپر بخدا .. منکه خیلی امیدوااارم 

باید تیروئید چک بشه فک کنم ، دکتر غدد بمن گفت  لووتیروکسین نصفه میخوری یا ی دونه ؟؟

این قرص که میگی نخوردم.چه اشتباهی کردم نیومدم غدد مرکز رویان.یکسال تمام دو هفته ای یکبار رفتم پیش این دکتر هیچی به هیچی

جدی میگین؟؟؟ وای امیدوارم کردین. امروز میرم سونو. انشالله همه از انتظار در بیان

ان شاالله خوش خبر بیای عزیزم. حتما برگشتی خبر بده اینجا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رنج ه تا ۱۶ بود من دوبرابر بودم . دکترم میگفت مهم اینه که بالا نرفته . من تیروییدم‌نرماله شمام نرمال ...

اره تیروئیدم خوبه خداروشکر .... لووتیروکسین میخورم . شماهم میخوری ؟؟ چقد ؟