2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام خانما خواهشاً هرکسی میدونه راهنمایم کنه،من دوقلو باردارم دکترم روز اول گفت ۳۶هفته ختم بارداری م ...

من دکترم گفت نهایت خیلی اوضاع عالی باشه تا ۳۷ نگه میدارم من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم. ولی بازم بستگی به شرایط داره خیلیا ۳۹ هفته هم موندن هرچی بیشتر بنظرم بمونن برای خودت بهتره با وزن بهتر به دنیا میان بازم بستگی به جاشون اب دورشون همه چی نرمال باشه بمونن به نفعته

خداياشكرت....❤️ 
دکترم نیست ماما گفت قرص مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود بشی  لوبیا سبز هم خوردم هیچی زیاد نشد ...

مدروکسی رو‌ ۱۰ روز میخوری دو‌سه روز بعدشم پریود میشی. حتما حکمتیه فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدروکسی رو‌ ۱۰ روز میخوری دو‌سه روز بعدشم پریود میشی. حتما حکمتیه فداتشم

خدا نکنه عزیزم

قرص پروژسترون خالی ماه قبل بهم داد گفت ۱۰ شب بخور

روز ۵ پریود شدم ؛ قطعش نکرده بودما ولی پریود شدم 

چیکا جونم این قرص مدروکسی پروژسترون ضرر نداره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
به نظر من عجله نکن سردیجات حذف کن بزار خودت پریود میشی

عزیزم استردایول روزی ۶ تا داشتم بخاطر این نیست که مدروکسی پروژسترون بخور ؟از اونطرف هم میگم ۱۴ روز قبل پریود شدم

به نظرت نخورم؟ سری قبل توی تاپیک میگفتند پروژسترون بهت داده که دیواره رحمت خوب ریزش کنه یه وقت نخورم میترسم خوب ریزش نکنه والله موندم چیکار کنم 

ممنونم جواب دادی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
میدونید فرق شما که سنتون کمتره با ماهایی که سنمون بیشتره تو چیه اینه که شماها حوصله و تحملتون بیشتره ...

الهی قربونت برم عزیزم درک میکنم هاسالهای زیادی منتظر بودن حوصله ادم میبره ولی بچه بیادحوصلشم میاد بایک لبخندش خدابهممون عنایت کنه

منم همسن شمام.واقعا تا یکی سنمو میدونه همش میگن جونی

اععع ای جان عزیزم. چقدر خوبه پس دوره همسنامون زیاده اینجا😊حرف بزنیم بیشتردرک میشیم 

وای اره دقیقا تا اینومیگن انگاربهم چندتافحش دادن خب بابا جان شرایط وذخبره ام رو نمیدونی بعدفقط حسرت سنمو داری??? عجیبه😢😢😢😢

من ۲۸ ام..دو سال پیش دخیره ام ۱/3 بود.🙄 دکتر گفت ذخیره ارثیه..ولی با داروهای دوز معمولی ۱۴ تا تخمک ...

اع واقعا؟؟ خداروشکرعزیزم برای تو داروهاجواب دادن. من همزمان پی سی او هستم. زمان پانکچرداروهات چی بودن؟ به من گونال میسازه. 9تخمک و4جنین

قربونت برم اندومترم خیلی زود وبی دردسر میاد بالا دقیقا روز ۱۲.۱۳اناقال بتا تو ادرارم میاد ولی از هم ...

فقط ایمنی نیست عزیزم

بعضی وقتها جنین ها ضعیف هستند، من هم سابقه افت بتا  دارم ، هم بارداری پوچ و هم ایستادن قلب جنین. هرچی هم بررسی کردن هیچ مشکل ایمنی نداشتم

گفتند یا جنین ضعیفه یا چسبندگی داخل رحم باعث شده درست لانه گزینی نکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله مثبت میای عزیزم. حتما امروز توخونه راه برو وخبرشوبهم بده ببینم پاهات بهتزن؟؟ 

سلام عزیزم اره.

خدا خیر دنیا و اخرت ب یکی از کاربرا بده ک گف جوراب بپوش

پاهام خیلی بهتر شد.

رفتم ی جفت جوراب از شوهرم پوشیدم ساق بلند😅

جورابا خودم ساق کوتاه بودن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم اره. خدا خیر دنیا و اخرت ب یکی از کاربرا بده ک گف جوراب بپوش پاهام خیلی بهتر شد. رفتم ...

خداروشکرعزیزدلم...ای جان تصورت کردم من😅😍

انشالله همیشه خوب باشی حال دلت مراقبت کن منتظرخبرای خوشیم

قربونت برم  ۶ تا استرادیول ۲ میل روزانه داشتم اصلا زیاد نشده 😭

نگران نباش عزیزم انشاءالله سیکل بعدی ضخامت بالا میره 

یه ژل هم هست شنیدم که به بازو میزنن حتی بعضی پزشکا یه دوره ال دی میدن تا ضخامت بالا بره