2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت آزمایش ام بود ساعت ۶ گفتن حاضره  انتظار این ۱۴ روز یه سمت این نصفه روز یه سمت دیگه& ...

سعیده جان انشاالله خوش خبر باشی برات دعا خوندم 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
واقعاعزیزدلم?من نمیدونم چرا باورنمیکنم😢 من بیشتر زیرشکمم داغ میشه, بعدشم یه چندساعتی دستا وسرم

چون خیلی زود زدی دیگه ناامید شدی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اای جاننن میگم چرا اینقدر درکم میکنی نگوهم سنیم. فدات بشم خدا رو هزار شکر تو مامان شدی. الهی بسلامتی ...

تو هم مامان میشی ان شاالله خدا دستاتو با بغلش پر میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من دکترم گفت نهایت خیلی اوضاع عالی باشه تا ۳۷ نگه میدارم من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم. ولی بازم بس ...

اخه واقعا میترسم میگم نکنه مدفوع کنن یا مشکلی براشون پیش بیاد 

ما فعلا تو مرحله ی اولیم خواهر براهممون دعاکن امپول براتشکیل ریه زدی دیگه وزنشون نرمال باشه همون ۳۷ ...

انشاله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه،اره فدات آمپول ریه زدم 

والله بچها گفتن حیفه جنینام دوباره انتقال بدم ببینم چه میشه همسرم میگه اول انتقال بده اگه خدای نکرده ...

انشاالله با همین جنین ها مامان میشی عزیزم و میشن چراغ خونت و دیگ نمیری جای دیگ و شهر دیگ🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الان دراز کشیده بودم یهو چشمام گرم شد خوابم برد خواب دیدم رفتم آزمایش دادم مثبت شدم با بتای خییییلی ...

فرناز جون انشاالله خوابت واقعی میشه و مثبت میشی و ما این جا برات خوشحالی میکنیم عزیزم🙏🙏🙏

انشالله خوش خبر بیای آره نمیگه باید حتما حضوری بری. 

سلام عزیزم خوبی 

شما الان برای سیکل انتقال چطوری خودتو اماده میکنی،منظورم اینه چه مکمل هایی دارین مصرف میکنین میشه راهنمایی کنین منو میخوام ماه دیگه وارد سیکل انتقال بشم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سونو رفتم ضخامتم ۵/۲ بود و سیکل انتقالم کنسل شد 😭

عزیزم ناراحت شدم سخت آدم داروها و بخوره و خودش آماده کنه ولی نشه ..وای بازم جای شکر داره که جنین هات رو داری ..خودت تقویت کن پیاده روی و گرمی جات بخور انشاالله دفعه بعد با بهترین ضخامت بری و انتقال بدی و مثبت بشی 🙏