2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ممنونم نیکاد جان خدا کنه میشه انتظارم تموم بشه بخدا باور نمیکنم ولی سپردم به خدا  بله سه تا بل ...

سلام.۵ روز پس از انتقال.انتظار می رود که پروسه لانه گزینی کامل شده باشد.و روز ۶ شروع به ترشع HCGمی کند.روز ۷به میزان کمی HCG درگردش خون قابل اندازه گیری است.

👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻اینو از تو سوال و جواب های ی سایت دیدم

💃🏼💃🏼💃🏼👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
داخل رو چجوری میشورن؟ با شیلنگ؟🤣

آره مگه میخوان حیاط بشورن🤣🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباااارکه عزیزممم، روز چندم انتقالی؟ منم اولین بی بی چکم همینجوری بود دقیقا، اگر hcg نداشتی که قطعا ...

ممنونم هانيل جان، نه نداشتم فقط پروژسترون دارم روزی یه دونه، روز هفت انتقال، جنین بلاست، خدا کنه برام دعا کن خدا ناامیدم نکنه 🤲🤲🤲

آهان باشه عزیزم، حتما. یک دنیا تشکر 🙏🌹 متخصص تغذیه برای رژیم دیابت که مشاوره آنلاین بده هم می‌شنا ...

عزیزمی🌹🌹😘

نه والا

من خودمم با اینکه ده ساله تواین شهر زندگی میکنم هر دکتری میخوام برم برام زجره تا بتونم دکتر خوب پیدا کنم چون هیچکس رو نمیشناسم

ممنونم هانيل جان، نه نداشتم فقط پروژسترون دارم روزی یه دونه، روز هفت انتقال، جنین بلاست، خدا کنه برا ...

پس قطعاااا مثبته، خدا رو شکرررررر، چقدر ذوق داره بخدا هر کدوم از خانما مثبت میشن دلم هری میریزه، انگار دوباره واسه خودم مثبت شده 🙈⁦❤️⁩

الهی که بارداری سالم و راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت هم زایمان کنی عزیز دلم.

التماس دعای فرج 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.۵ روز پس از انتقال.انتظار می رود که پروسه لانه گزینی کامل شده باشد.و روز ۶ شروع به ترشع HCGمی ک ...

دورت بگردم مهربون، انشاالله شما هم مثبت بشید و همگی این ماه رو جشن بگیریم، این دهه کرامت امیدوارم کرم و لطف خداوند و ائمه تمام منتظران دامنشون سبز بشه 

🤲🤲🤲

عزیزمی🌹🌹😘 نه والا من خودمم با اینکه ده ساله تواین شهر زندگی میکنم هر دکتری میخوام برم برام زجره ...

خب پس پیدا کردم به شما هم معرفی میکنم 😁

تنتون سلامت عزیزم 🌹

دورت بگردم مهربون، انشاالله شما هم مثبت بشید و همگی این ماه رو جشن بگیریم، این دهه کرامت امیدوارم کر ...

ان شاالله همه مون دست پر بیایم😍🥰😘

(شکم پر😍😍)

خب پس پیدا کردم به شما هم معرفی میکنم 😁 تنتون سلامت عزیزم 🌹

ممنونم مهربونم❤️❤️❤️

همچنین

التماس دعا

پس قطعاااا مثبته، خدا رو شکرررررر، چقدر ذوق داره بخدا هر کدوم از خانما مثبت میشن دلم هری میریزه، انگ ...

ممنونم عزيزم 

خدا گواه من برای هر عزیزی تو این تاپیک رفته انتقال گفته یا التماس دعا داشته حدیث کسا خوندم و از خدا خواستم اول دل دوستام شاد بشه و در کنارشون من 

امیدوارم خدا تو این ماه به همه ما نگاه کنه و این کابوس ها و انتظارها تموم بشه 

فدات.میگم من رونم خیلی دردمیکنه پامیشم بزورراه میرم.بنظرت طبیعیه؟

انتقال دادی درسته؟ اگه آره که نشونه خوبیه یکی از بچه ها اینجور بود مثبت شده بود. نگران نباش استراحت کن ببین خوب میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستم ممنون که یادم بودی والا توی برگه نوشته بود باید حضوری بریم تا تعداد بگن منم فعلا نتونستم ...

انشالله خوش خبر بیای آره نمیگه باید حتما حضوری بری. 

انتقال های دکتر چطوریه شما هم پشت پرده و بدون سونو و شستشو انتقال دادین یا رفتین بخش اتاق عملش؟؟

نه همون پشت پرده بود ولی شستشو رو انجام میدن بدونه سونو انتقال میده کارش رو بلده خیالت راحت اما یکی از بچه های اینجا مریض ایشون بود بهش گفته بود با سونو برام انتقال بده دکتر هم قبول کرده بود و الان هم اون دستمون یه گل پسر داره که به دنیا اومده.

@گیسوگلابتونم    

سلام عزیز دلم خوبی؟ اوضاع احوالت روبراهه؟ همگی خیلی به یادت هستیم، دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره و سلامت و شاد و خوشبخت باشی در کنار عزیزانت گل قشنگم. 🙏🌹⁦❤️⁩