2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ترسیدم گفتم نکنه باید اسپیره کنم. ۲۰ تا زدم. الان یادم افتاده😥😅

این دوران همش استرسه خدا خودش کمکمون کنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دوران همش استرسه خدا خودش کمکمون کنه

عجیبه واقعا.

علائم حساسیت ب پروژسترون چیه؟

من یکم صب تاحالا پاهام یجوریه انگار حس نداره.

نمیدونم بخاطر خوابیدنه یا زیر کولر خوابیدم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

دوستان حتما باید بریم بیرون برامون امپول هپارین رو بزنن؟

من روزی دوتا دارم خودم میزنم.

از یکی پرسیدم میگه حتما برید تزریقات برات بزنه.

بنظرتون مشکلی برام پیش میاد؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
من تاهفته ٣٧ خوردم ٣٩ هفتهزوچند روز زايمان كردم ولي خونريزيم خيلي زياد بود ميترسيدن بفرستم بخش فك مي ...

اره باعث میشه  خون‌بند نیاد منم‌که‌اصلا معلوم‌نیست کی زایمان‌می کنم گفتن‌تا وقتی نوار قلبش خوب باشه بارداری و ادامه میدن 

سلان دوستان میشه یک راهنمایی منوبکنید? دو روز هست بدنم عصرهاکه میشه تاشب کلا انگار داغ میشه میسوزونه ...

فک کنم علائم بارداری چون منم همینجور داغ بودم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزززیزم😩تنهایی واقعا سخته خوب میفهمم😞بله بازم خداروشکر

خداااابهت توان بده با پوست و استخون تك تك حرفاتووو در ك ميكنم من همسرم همش ميگفت خدا بهت رحم كرد يكي شد چون من واقعااا عاشق دوقلو بودم ولي همون يكي همون بقول شماااا جوري سرويس شدم تازه ماها كه انقد عشق بچه ايم تونستيم انقد خوب تحمل كنيم باوركن بقيه زودتر جا ميزنن

من پسرم خيلي بد قلق بود و هست تازه بعد ٢سال و٨ ماهگي يكم رو به بهبود رفت خابش  هنوز چند ماه نفس نكشيده بودم چقده پوست كلفتم ازترس اينكه جنين فريزام حيف نشن  بعدا بخام پشيمون نشم رفتم باز انتقال دادم😁كسي كه از فاميل نميدونه اي وي اف بوديم اكثراا پسرمو ديدن جز يه عده خيلي كم همه ميگفتن ديگه نياااااريااا خودتو نابود ميكني

خدااااااا به شماااا صبر و توان بده كه بتوني توام با بزرگ شدنشون از نوزاديااااشونم حسابي لذت ببري😍😍😍 خواهرشوهرم ميگفت بچش دو شب گريه كرده حالش بد شده داشته رواني ميشده از بيخوووووابي ميگفت انگشتمو ميكرفت ميخابيد 🥺🥺🥺خدااا چه صبري به ماها داده كه تاالان تيمارستان بستري نشديم🤣يا از دوستش ميگف كه بچش ده روزه گريه ميكرده كارشون داشته به طلاق ميكشيده🥺😁خداشاهده من تا٦ ماهگيش هر يساعت بيدار ميشد از هريساعت دودقيقه شير ميخورد بخاطر رفلاكسش بيست دقيقه ايستاده نگهش ميداشتم تا ميخابيدم ميشد باز نيم ساعت ديگه كه بيداررر بشه يعني ماهااا ادم نبوديم كه از بيخوووابي هيچيمون نشد؟؟ جز خودمن كه رواني واقعاا تحليل رفتم

واقعاعزیزدلم?من نمیدونم چرا باورنمیکنم😢 من بیشتر زیرشکمم داغ میشه, بعدشم یه چندساعتی دستا وسرم

فاااااااااااطمه انرژي منفي نده ميدونم همه چي خواست خداست ولي خيلي تاثير دارررره 😐ان شالله كه مثبتي و ٨ ماه محكم تو دلت ميچسبه😍🤲

عزيزم دوستانی که افت بتا داشتن بتا تا چند میره بالا و بعد افت میکنه؟ 

عزیزم بتا من که بالا بود چون ساک ودیدن وبعدش افت بتا شدید کردم.اینجا بچه ها چندنفری که دیدم اکثرا رو بیست اینا بوده.بالاترم میتونه باشه.عزیزم شما خودتو درگیر این افکار منفی نکن انشاءالله که بتا شما دوبرابرم شده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦