2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
نه عزیزم وقتی آندومتر خودت مشکلی نداره و انقدر راحت میاد بالا برا چی جایگزین بگیری انشالله به زو ...

قربونت برم اندومترم خیلی زود وبی دردسر میاد بالا

دقیقا روز ۱۲.۱۳اناقال بتا تو ادرارم میاد ولی از همون فرداش شروع به افت میکنه

شوهرم میگه شاید اثر داروها ست.

امروز زنگ زدم بخش ای وی اف گفت نه اصلا ربطی به پروژسترون و انوکسان نداره.شما باردار میشین ولی رحم جنینت دفع میکنه

.میگم من قبلا ازمایش دادم ایمنی نداشتم.ممکنه جدیدا گرفتم؟

آلهی به زودی ۱۲انتقال آندومتر ۳خطی Aوضخامت ۸به بالا داشته باشی عزیز دلم 🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که دوبار افت بتا داشتی آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟؟حتما یجا مشکل داره که اینطوری میشی.حتما ...

سلام منان جان

قبلاً دادم ولی حقیقت الان خودمم شک کزدم یا آزمایشگاه اشتباه کرده یا اینکه این مشکل بعدا ایجاد شده

البته من خیلی اطلاعی ندارم در این باره که این مشکل مادر زادی هست یا نه هرموقع ی از زندگی به وجود میاد

سلام خانما خواهشاً هرکسی میدونه راهنمایم کنه،من دوقلو باردارم دکترم روز اول گفت ۳۶هفته ختم بارداری می‌دوم ولی الان میگه تا ۳۷هفته بمونن چه ایرادی داره بنظرتون دوقلو اونم تا۳۸مشکلی براشون پیش نمیاد؟؟

خب الان باید چیکار کنی ؟ لوبیا سبز که بهت گفتم خوردی ؟ قسمت این بوده غصه نخوریا

لوبیا سبز هم توی این چند روز خوردم ولی تاثیر نداشت

عزیزم غصه که نمیشه نخورم از وقتی اومدم خونه همش دارم گریه می‌کنم 😭

امیدوارم سیکل انتقالت بدون دردسر باشه و آخرشم با مثبت شدن دلت شاد بشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قربونت برم  ۶ تا استرادیول ۲ میل روزانه داشتم اصلا زیاد نشده 😭

سلام عزیزم ی دوره گرمی بخور

بزار گردش خونت بره بالا دیگه دارو بگیر

حتما حتما هر روز ی قاشق چای ماسالا و هر روز دم گرده زیره و رازیانه بخور ی استکان

اینو امتحان کن میره بالا انشااله

نیلو جان شماهم همینجور

سلام خانما خواهشاً هرکسی میدونه راهنمایم کنه،من دوقلو باردارم دکترم روز اول گفت ۳۶هفته ختم بارداری م ...

عززیزم منم مثل شما دوقلو باردارم

ببین اگر شرایط اوکی باشه رحم بهترین جا برای رشد بچه اس و هیچ جا مثل رحم مادر نیس براش

میدونم سخته اخرا و فقط منتظری بیاد دنیا

ولی بزاار اون تو بمونه تا وقتی دکترت صلاح میدونه

انشالله تپلی بشه

نه هیچ مشکلی ام پیش نمیاد

من خیلی از دوستام دوقلو تا ۳۹ هم نگه داشتن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم ی دوره گرمی بخور بزار گردش خونت بره بالا دیگه دارو بگیر حتما حتما هر روز ی قاشق چای ماس ...

باشه همین کار رو میکنم 

امروز سونو کردم ۱۴ پریودمه ماما میگه مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود بشی یعنی حتما قرص باید بخورم که پریود بشم بدون قرص پریود نمیشم ؟

میترسم این ماماها وضعمو بدتر کنند ،۱۴ روز قبل پریود شدم دوباره بشم😒

عزیزم‌موسی پور زیر میزی می‌خواد ؟منم ولیعصر پرسیدم گفت ۹ تومن حالا منشی میگفت روز تسویه بیشتر هم‌میش ...

ٱره منشی بهم گفت سه تومن واسه خودش توی مطب میگیره فعلا خودش نگفته اکثرا دکترا اینجوری پول میگیرن خاهر من یک ماه پیش با دکتر معین زاده بیمارستان شمس عمل کرد قبل عمل دو تومن مطبش گرفت خاهر مخاسته بود کم بگیره گفته اگر نمیخاین از همکارا معرفی میکنم متاسفانه خیلی پولکی هستن فقط دارن با سوادشون تجارت میکنن

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
قربونت برم  ۶ تا استرادیول ۲ میل روزانه داشتم اصلا زیاد نشده 😭

عزیزم😞دکتر نگفت باید چیکار کنی؟ من خیلی لوبیا سبز میخوردم میگن برای ضخامت خیلی خوبه

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم😞دکتر نگفت باید چیکار کنی؟ من خیلی لوبیا سبز میخوردم میگن برای ضخامت خیلی خوبه

دکترم نیست ماما گفت قرص مدروکسی پروژسترون بخور تا پریود بشی 

لوبیا سبز هم خوردم هیچی زیاد نشد 😟

😅😅😅اي جانم انشالله من بعدشووو بچه هاي عاروم تري باااشن و يكمم با مامانشون راه بيان به اميدخدا🙂😍 ...

اره واقعا من‌ برای همین همیشه طلب صبر میکنم که صبور باشم بتونم باهاشون راه بیام بخدا دم غروبی اینقدر دیگه درمونده شدم سرمو‌ کردم تو پتو از عمق وجودم گریه بلند کردم یکم سبک شدم انگاری. با این حال بازم این روزا میگذره و خاطراتش میمونه ولی تا بگذره جونمون در میاد😂😂

خداياشكرت....❤️