2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اوخی 😍😍😍 بسلامتی عزیزم مبارکت باشه و ان شاالله بارداری خوب و قشنگی رو تجربه کنی ولی بتا خیلی ب ...

مرسی عزیزم دیگه قسمت اینجوری بود هخیلی دوس داشتم دوقلو باشه اما از اونورم از مسولیت و سختی بارداری و اینا میترسیدم ان شاالله بعد اینکه بچم یکم از اب و گل در اومد دیگه جلوگیری نمیکنم ببینم دومی رو خدا طبیعی میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم مبارک به سلامتی انشالله خداروشکر انشالله که به سلامتی بغلش کنی اون یه دونه نی نی قشنگتو&nbs ...

مرسی عزیزم ان شاالله شما کی میری برا سونو 

مرسی عزیزم دیگه قسمت اینجوری بود هخیلی دوس داشتم دوقلو باشه اما از اونورم از مسولیت و سختی بارداری و ...

ان شاالله😍

ولی واقعا بارداری دوقلویی سخته و مشکلات بعدشم بیشتر

مخصوصا اگر ادم دست تنها هم باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من دیشب ب مدت نیم ساعت  از انواع دردها مردم و زنده شدم ب محض اینکه رفتم شیاف گذاش ...

طبیعیه عزیزمممم، من از روز ششم هفتم انتقال تا حدودا دو هفته بعدش دردای شدیییییید پریودی داشتم که به وقتایی قشنگ دیگه گریه میکردم از درد، نگران نباش گلم فقط مواقع درد استراحت کن تا زودتر آروم بشه ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم ان شاالله شما کی میری برا سونو 

من آزمایش اصلیم روز 19 بود حالا تکرار کنم و بعد به مرکز اطلاع بدم 

البته میگن باید بتا بالای 1500 باشه که ساک دیده بشه 

تکرار کنم ببینم بتا چطور پیش میره 

دارو هات رو چیکار کرد؟ 

سلام بچه ها خوبین رفتم سونو یه دونه ساک دیدن یه دونه جوجه بود 😍

سلام عزیزم بسلامتی ودل خوش مبارکا باشه ان شالله مابقی مسیر رو بدون دغدغه و با آرامش طی کنی و نی نی نازتو بغل بگیری .   

نه والا اصلا دلشوندارم😭😭امروز هنوز روز7هستم. میخوام شنبه بزنم که هرطوری شدامام رضاکمک کنه

انشاالله عزیزم الهی امام رضا حاجت دلتو بده شنبه بی بی مثبت بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم بسلامتی ودل خوش مبارکا باشه ان شالله مابقی مسیر رو بدون دغدغه و با آرامش طی کنی و نی نی ن ...

مرسی عزیزم ان شاالله سالم بیاد بغلم ان شاالله قسمت تک تک بچه ها این تاپیک خدا معجزش و نشون تک تکمون بده الهی آمین

من آزمایش اصلیم روز 19 بود حالا تکرار کنم و بعد به مرکز اطلاع بدم  البته میگن باید بتا بالای 1 ...

دیگه بتای بعدیت هزار هزارو خورده ای میشه داروهامو همونا رو گفت ادامه بدم یه سری دارو جدید اضافه کرد 

من واقعا انگار دیگه دلم با حرفهایی که توی این تاپیک زده میشه شاد یا ناراحت میشه ، از دیروز که بیشتر ...

واقعا خیلی درست میگی منم همش دعا می کنم کاش مثبتی ها بیشتر شن ماها انگیزه بگیریم . وقتی کسی جواب منفی میاره خیلی استرس میگیرم انگار خودم منفی شدم کاش کسی منفی نشه وقتی میخاستم در این مسیر وارد بشم هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر دنگ و فنگ داشته باشه فکر میکردم ساده تر از اینها باشه       خدا عاقبتمون رو ختم به خیر کنه الهی آمین       

سلام بچه ها خوبین رفتم سونو یه دونه ساک دیدن یه دونه جوجه بود 😍

ای خدااااااا، مبااااارکت باشه مامان خانمی، خدا رو هزااااران بار شکر، الهی که ۱۲۰ سال زنده باشه زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش، سلامت باشید همیشه عزیز دلمممممممم 😍⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم از پاسخگویی تون فقط بیشتر راهنمایی میفرمایید برای نوبت گرفتن چجوری وهزینه اش اینکه بیمارستا ...

والله نوبتش یکی از آشناها واسمون گرفت با کریم زاده چون اول باید بری کلینیکش تو کوچه همون بیمارستان مادر هست صبح خیلی زود اسم بنویسی حالا بعدا منشی میاد اسمارو میخونه حالا شانست باکدوم دکتر بیفتی.چون من میخواستم با خوده کریم زاده باشم حالا با منشیش صحبت کرده بودن من رفتم پیشش.البته من فقط همون یبار رفتم دیگه ادامه ندادم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦