2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
ب نظرم ک مثبتی منم روزای اخر  هفتم هشتم هی ب مامانم میگفتم ب نظرت حامله ام نکنه نباشم خلاصه نا ...

تودقیقا حال منومیفهمی منم ابنحوریم یعنی فکرکن مامانمودلداری میدم که منفی شد ناراحت نشی ها

توکل بخدای بزرگ شنبه بی بی میزنم امام رضا کمک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تودقیقا حال منومیفهمی منم ابنحوریم یعنی فکرکن مامانمودلداری میدم که منفی شد ناراحت نشی ها توکل بخدا ...

پناه بر خدا ان شاالله شنبه خوش خبر بیای 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انگاراینطوری کمتربایدبیام نت.. ناراحت میشم دوستان منفی میشن

آره معلوم روت اثر میزاره منی که هنوز انتقال ندادم حالم گرفته شده میفهممت ..بیشتر ذکر بگو با خدا حرف بزن و شکر کن هر چی میخوای از خدا بخواه ..خودت رو مادر تصور کن با نی نی ها حرف بزن .. انشاالله حتما مامانی فاطمه جان..میگن نذر برای شهید ابراهیم هادی خیلی جواب میده اونم نذر کن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
حاجت روا بشی از چه روزی شروع کردی  منم شکر خدا بهترم این ماه میرم برا کنترل کیست سینه م  ...

از اول ذی قعده. ان شاالله ب سلامتی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روز انتقال رو حساب نکردم روز هفتم  روز هشتم هم زدم  روز ده زدم  اگه استرس نمیگی ...

نه استرس نمیگیرم دوستان میبینم منفی میشن خیلی ناراحت میشم. حتی به مامانم دلداری میدم که منفی شدم اگرناراحت نشی ها

منم جنینهام پنج روزه ان. منم فردا بجز انتقال8میشم

انشاالله به  امید خدا .. نسرین جان ببخش هی سوال میکنم شما هم اونجا انتقال داشتین؟

آره من اونجا انتقال داشتم 

ولی منفی شدم مقصر هم خودم بودم چون اکثرا مثبت میشن آمار منفی خیلی پایین 

من شب تاسوعا مادرم سکته کرد ترسیدم یکدفعه از جا پریدم پریدم همانا انگار یه سطل خون ازم ریخت و رفتم آزمایش و... 

من خیلی راضی بودم ازشون 

آره معلوم روت اثر میزاره منی که هنوز انتقال ندادم حالم گرفته شده میفهممت ..بیشتر ذکر بگو با خدا حرف ...

اره واقعا بخدا اگرهمین صلواتها ودعاهانبودکه ادم طاقت  نمیاورد... عکس شهیدهادی هست اینجا هروز نگاه میکنم میگم دعاکنید شهدا

الهی انتقال بدی ومثبت بشی عزیزدلم استرس نکشی. 

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

آره من اونجا انتقال داشتم  ولی منفی شدم مقصر هم خودم بودم چون اکثرا مثبت میشن آمار منفی خیلی پ ...

الهی بمیرم چی کشیدی با اون حالت ..الان مامانت خوب؟ببخش یادت انداختم ..

خدا روشکر که الان مثبت شدی ..

اونجا فقط یکبار انتقال دادی؟

چندتا جنین انتقال دادی؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

خیلی مبارک باشه عزیزم ان شاء الله 9 ماه تو دلت به سلامتی رشد کنه و صحیح و سلامت بیاد بغلت 😍❤️

خدایا به امید تو....
اره واقعا بخدا اگرهمین صلواتها ودعاهانبودکه ادم طاقت  نمیاورد... عکس شهیدهادی هست اینجا هروز نگ ...

فدات شم آفرین ذکر زیاد بگو ..قربونت برم انشاالله شنبه آزمایشت مثبت شه برات این جا خوشحالی کنیم 😍😍🙏🙏🙏🙏

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

عزیزمممممم

خداروشکرررررر

مبارکت باشه

بارداری خوبی رو برات ارزومندم😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم