2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
اره واقعا ایشالله خودتم مثبت بیای عزیزدلم دلمون روشاد کنی وانرژی بگیریم

قربونت برم مهربونم الهی خودتم همینطور با بتای عالی بیای بی لی نزدی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اوایل اصلانداشتم الان یکم چرا اره واقعاخداخودش به بهترین نحوحاجتمون روبده ,یک زنیاممنون بابت دعای خ ...

هر موقع استرست زیاد شد فیلم ببین یا کتاب بخون ..یه کاری کن حواست پرت شه انشاالله خوش خبری

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووووف از دست این استرس خوردن نخوردن خیالم راحت شد مرسی

اونموقع مشکلی نداشت عزیزم ب خاطره این میگن ک ممکن جنین تو شکمت حساسیت داشته باشه دیگه تا اخر بارداری نخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اوایل اصلانداشتم الان یکم چرا اره واقعاخداخودش به بهترین نحوحاجتمون روبده ,یک زنیاممنون بابت دعای خ ...

ب نظرم ک مثبتی منم روزای اخر  هفتم هشتم هی ب مامانم میگفتم ب نظرت حامله ام نکنه نباشم خلاصه نا امید بود میگم اثرات هورموناس ادم اینجور میشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم انشاالله خدا از زبونت بشنوه ... انشاالله شما هم همین تبریز جواب میگیرین و کارتون به تهرا ...

اون حتما فقط خودش‌ذخیره اش‌کم‌بوده من‌متاسفانه شوهرم‌اسپرمش ضعیفه عمل واریکوسل شد ضعیف موند به خاطر همین‌کارمون مشکله وگرنه اسپرم‌ ضعیف نباشه ذخیره کم‌باشه حتما بارداری اتفاق میافته حالا شاید یکم‌ زمان‌ببره  

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره بهترین تو رشت  از کشورهای همسایه هم خیلی میان اونجا  انشالله که مامان میشی  خا ...

انشاالله به  امید خدا ..

نسرین جان ببخش هی سوال میکنم شما هم اونجا انتقال داشتین؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اونموقع مشکلی نداشت عزیزم ب خاطره این میگن ک ممکن جنین تو شکمت حساسیت داشته باشه دیگه تا اخر بارداری ...

چشم نمیخورم میدونستمم نمیخوردم مرسی گفتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم توروز8صبح زدی؟مامانم میگه برم بی بی چک بخرم؟؟ بنظرت بره؟  دلشوره دارم منم فردا روز8میشم ...

من روز انتقال رو حساب نکردم روز هفتم 

روز هشتم هم زدم 

روز ده زدم 

اگه استرس نمیگیری بزن 

چون پروانه جان و سوفی جان گفتن اگه قرار مثبت بشه هاله میندازه 

جنین من پنج روزه بود 

اون حتما فقط خودش‌ذخیره اش‌کم‌بوده من‌متاسفانه شوهرم‌اسپرمش ضعیفه عمل واریکوسل شد ضعیف موند به خاطر ...

نمی‌دونم نپرسیدم همسرش ..خدا بخواد براش کاری نداره اوووه چقدر آدم ها معجزه دیدن شما هم یکیش .. دعا میکنم هر چه زودتر مادر شی عزیزم و از دست این دکتر و درمان ها خلاص بشی

فدای محبتت رقیه جان  به خدا تا ازمایشم دیدم برای تک تکتون دعا کردم  انشالله دامن شما هم ...

نسرین جان باداری سالم‌و‌ بی دردسری داشته باشی ، بلاخره نتیجه اون همه زحمتت‌رو‌گرفتی ، انشالله قسمت همه منتظرا بشه

نمی‌دونم نپرسیدم همسرش ..خدا بخواد براش کاری نداره اوووه چقدر آدم ها معجزه دیدن شما هم یکیش .. دعا م ...

آره واقعا خودمم با این‌ شرایط دنبال معجزه ام ، ممنونم گلم