2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
خانم دکتر مهر افزا موسسه مهر  عالیه  انشالله جواب میگیری

تو رو خدا شما از دوستات یا فامیل هاتون کسی جواب گرفته اونجا؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای فاطمه جان از بس بتای یک یا صفر دیدم از الان که به فکر آزمایش بعد انتقالم میوفتم قلبم میگیره ..من ...

الهی عزیزدلم حالت کاملا می فهمم الان من خودم دقیقا یه حس عجیبی گرفتم دوستان منفی شدن... وای منم هفته اینده دوشنبه خدایاچی میشه. 

خدا خودش به حال دلمون رحم کنه, طفلی مادرمنم کلی نذرونیاز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون همسرم تبریز عمل واریکوسل کرد اونجا دکتر همراه عمل تسه هم کرد و اسپرم فریز کردن که دیگ بقیه ...

انشالله اینبار مثبت میشی 

منم نمیدونم اگه تهران برم کدوم دکتر و مرکز خوبه ، اینبار میرم اینجا تبریز انشالله که نتیجه بگیرم اگه خدایی نکرده اگه نگیرم میرم مام 

من چون ذخیره ام‌کمه مام هم فورا پیشنهاد اهدایی میده به خاطر این اونجا نتونستم‌ برم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی عزیزدلم حالت کاملا می فهمم الان من خودم دقیقا یه حس عجیبی گرفتم دوستان منفی شدن... وای منم هفته ...

منم برای دوستان خیلی ناراحت شدم خدا برای همشون معجزه کنه به حق فاطمه زهرا و بیان بگن طبیعی مادر شدن ..شما هم انشاالله عیدیت رو از امام رضا میگیری خدا چشم و دل مادرت رو روشن میکنه ..فقط استرس رو بزار کنار عزیزم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
تو رو خدا شما از دوستات یا فامیل هاتون کسی جواب گرفته اونجا؟

آره بهترین تو رشت 

از کشورهای همسایه هم خیلی میان اونجا 

انشالله که مامان میشی 

خانم مهر افزا دست خیر داره زمان انتقال هم واقعا حال و هوا رو معنوی میکنه 

ولی حتما استراحت کن بعد انتقال 

ممنونم مهربون جونم انشاالله قسمت خودتون بشه عزيزم 🤲🤲🤲

عزیزم توروز8صبح زدی؟مامانم میگه برم بی بی چک بخرم؟؟ بنظرت بره؟ 

دلشوره دارم

منم فردا روز8میشم.  ممنون عزیزدلم بابت دعات به نی نی جون خیلی برس

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

ای جان عزیزم مامان شدنت مبارک باشه 😍هشت ماه و ب راحتی سپری کنی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم برای دوستان خیلی ناراحت شدم خدا برای همشون معجزه کنه به حق فاطمه زهرا و بیان بگن طبیعی مادر شدن ...

اوایل اصلانداشتم الان یکم چرا

اره واقعاخداخودش به بهترین نحوحاجتمون روبده ,یک زنیاممنون بابت دعای خوبت

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

وووای نسرین جان مبارکه چقد خوشحالممم😍😍 الهی شکرررر انشاالله این ۸ ماه که مونده به سلامت بگذرونی و بیاد بغلت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله اینبار مثبت میشی  منم نمیدونم اگه تهران برم کدوم دکتر و مرکز خوبه ، اینبار میرم اینجا ...

قربونت برم انشاالله خدا از زبونت بشنوه ...

انشاالله شما هم همین تبریز جواب میگیرین و کارتون به تهران نمیکشه..

راستی من اون روز تو رشت خانمی دیدم باردار بود می‌گفت ذخیره ام آنقدر کم بود دکتر گفت باید اهدایی بگیری ولی خودش چند ماه بعد طبیعی مادر شده بود خدا برای شما هم معجزه کنه عزیزم

نیکاد جان با یه بار خوردن تو هفته یا کم خوردن هیچ مشکلی پیش نمیاد  نگران نباش

هووووف از دست این استرس خوردن نخوردن خیالم راحت شد مرسی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏