2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
دیگه جنین ندارم😊 باید از اول شروع کنم، بنابراین تا جمع کردن انرژی کافی صبر میکنم

من که همین یه هفته میرم باز مام نمیخوام زمانو از دست بدم انرژی منرژی کیلو چنده 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چه قدر من رو دارم 

تیکرمم بر نمیدارم انشالله به اخر نرسیده یه دونه واقعیشو میزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من بتا دادم  همسرم خیلی نگران بود ساعت چهار رفتم آزمایش دادم خداروشکر مثبت بتام 507

نسرین جان خیلی خوشحال شدم خدا رو هزار مرتبه شکر ..خدا جواب صبر و سختی هایی رو که کشیدی بلاخره داد ..عزیزم انشاءالله هشت ماه بعدی بارداریت هم بسلامتی و بدون مشکل بگذرونی و بچه ات سالم بیاد بغلت..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نسرین جان خیلی خوشحال شدم خدا رو هزار مرتبه شکر ..خدا جواب صبر و سختی هایی رو که کشیدی بلاخره داد .. ...

فدای محبتت رقیه جان 

به خدا تا ازمایشم دیدم برای تک تکتون دعا کردم 

انشالله دامن شما هم سبز بشه و شما هم مادر بشید 

انشالله که منم این مدت رو به سلامتی طی کنم 🤲🤲

رشت کجا میری رقیه جان 

نسرین جان کلینیک مهر میرم ..چطور؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدای محبتت رقیه جان  به خدا تا ازمایشم دیدم برای تک تکتون دعا کردم  انشالله دامن شما هم ...

قربونت برم فدای دل مهربونت ..آره واقعا اون لحظه و اون حس قسمت تک تک منتظرا بشه خیلی زود ..و همه ی باردارها بسلامتی بغل کنن بچه های عزیزشون🙏🙏🙏

متنفرم ازاین بتاهای یک... خیلی ناراحت شدم عزیزم خدابه دلت صبربده شماهارو میبینم دلم هری میریزه

وای فاطمه جان از بس بتای یک یا صفر دیدم از الان که به فکر آزمایش بعد انتقالم میوفتم قلبم میگیره ..من گفتم بی بی نمیزارم اصلا ..آزمایش هم دادم خودم نمی‌گیریم خواهر هام رو می‌فرستم میگم دیگ خودتون میدونید هر نذر و نیازی میکنید بکنید فقط بتام زیاد باشه 😭😭😭