2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
بچه ها فردا بی بی بزارم معلوم میکنه؟؟ فردا میشه روز ششم دل تو‌ دلم نیس بفهمم تو دلم خبری هس یا خدایی ...

با روزه انتقال حساب کردی یا نه چنتا انتقال دادی چند روزه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@گلشید۱۴۰۰ عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم  الهی به سلامتی نی نی تو بغل کنی

مرسی گلم لطف کردی🙏🌹🌹🌹

دعا میکنم انشالله شما هم به زودی صاحب یه بچه صالح و سالم بشین.آمین🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام خوبین هانیل جون شما استرادیول میخورین؟

سلام عزیزم خوبم شما خوبین؟ به فکرت بودم عزیزم، از بچه ها آیدیت رو پرسیدم که تگت کنم بچه ها هم دقیق نمیدونستن آیدیت رو. اوضاع احوالت روبراهه؟

دکترم از همون اول هفته ای یدونه کم کرد تا جمعه گذشته که کلا دیگه تموم شد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مبارک باشه ان شاالله قدمش خیر باشه براتون شیر خودتم میدی؟ منم به دخترم ببلاک میدم

مرسی عزیزم اره شیر خودمم میدم الان دیگه شیر خشک نمیگیره خیلی عجیبه برام چرا! هرکاریش میکنیم نمیخوره منم سینه هام له شده رسما!! 

بچه ها فردا بی بی بزارم معلوم میکنه؟؟ فردا میشه روز ششم دل تو‌ دلم نیس بفهمم تو دلم خبری هس یا خدایی ...

فک کنم فعلا زود باشه چون نشون نمیده میخوره تو ذوقت به امید خدا روز ۱۲ به بعد نشون میده که باردارشدین

نیشناسم من همین هارو ازتبریزمیشناسم😂 اره خدا ازش نگذره... انشالله توکل بخدا بادعاهای شما عزیزانم و ...

واقعا هزینه ها بالاست ،روز به روزم بالاتر میره ،نه عزیزم جنین ندارم باید دوباره پانکچر شم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوووستای عزیزم میخوام یه چیزی بهتون بگم که هیچوقت نا امید نشید خواهش میکنم ازتون اصلا کم نیارید تووو این پروسه اخرین بار به من حتی گغته بودن ممکنه رحم اجاره ای نیاز داشته باشم تازه بماند که مورفو صفر دیراف ای۷۸ حرکت صفر !! فقط لطفا توو این پروسه هستید استرس از خودتون دور کنید به خودتون ارامش بدید با همسرتون کیف کنید اول لذت ببرید بعد به بچع فککنید اینجوری وقتی ارامش دارید همه چی بهتره. اگه دیدید تووو یه برهه استرس و نگرانیتون زیاده کلا به هیچی فک نکنید زندگی کنید بزارید سر موقع همه چی خودش اتفاق میوفته... میدونم هممه نگرانی دارید اما واقعا استرس همه چی و خراب میکنه

خواستم اینارو بگم هیچوقت ناامید نشید مخصوصا اوناییکه شرایطشون مثل من بوده....❤️

دوووستای عزیزم میخوام یه چیزی بهتون بگم که هیچوقت نا امید نشید خواهش میکنم ازتون اصلا کم نیارید تووو ...

هیوا جون من نوک سینه امو الانم با آ ..د ..چرب میکنم برا ترک فک می کنم آ ..د خوبه دیگه نمی دونم برا سینه ام خوبه یا نه شما چی میزدی ؟