2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
فعلا که با موسی پورم ببینم چی میشه دیگه  فرزدی رو‌منم شنیدم هم خیلی بد اخلاقه هم خیلی پول پرست ...

نیشناسم من همین هارو ازتبریزمیشناسم😂

اره خدا ازش نگذره... انشالله توکل بخدا بادعاهای شما عزیزانم واقعافعلادیگه پولیم نمونده.. خدارحم کنه دل هممون شادبشه. توجنین داری؟؟ یامیری پانکچر؟ 

واقعا؟؟؟باشه عزیزم فاصله اش رو زیاد میکنم نمیدونستم من راستش😢 راستی درمورد سوپ گشنیزخبرداری؟؟ ضررن ...

عزیزم هر روز نخور، گشنیز اوایل بارداری باید با احتیاط مصرف بشه. اگر ماده اصلی سوپ گشنیزه نخوری بهتره به نظرم. ولی اگر جزئی داخلش هست ایرادی نداره نوش جانت.

انجیر بهتر و بی خطرتر هست. شب خیس کن داخل آب صبح آبش رو بخور خیلیییی عالیه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر روز نخور، گشنیز اوایل بارداری باید با احتیاط مصرف بشه. اگر ماده اصلی سوپ گشنیزه نخوری بهتره ...

واییی من الان چندروزه هی میخورم🙃😟😟یعنی ضررکرده تاحالا؟ بگم گشنیزکم بریزند یا دیگه نخورم؟؟ 

من چرا اینطوریم ای خدااا

بچه ها

شما هم وقتی اضافه ی شیاف میاد بیرون سوزش دارید؟ تا قبل از اینکه خودتون رو بشورید؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واییی من الان چندروزه هی میخورم🙃😟😟یعنی ضررکرده تاحالا؟ بگم گشنیزکم بریزند یا دیگه نخورم؟؟  ...

نه عزیزم تا الان که خوردی مشکلی پیش نمیاره بیشتر برای بعد از مثبت شدن هست این موارد ولی خب احتیاط داره دیگه.

خیلی کم بریزن، طوریکه هر روز که میخوری بیشتر از مثلا دو قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده داخلش نباشه.

اره بابا اون اشکال نداره که تازه من شبها پتوضخیم میکشم😅😅اب میگن چون مستقیم میخوره به کمر ورحم شل ن ...

والا دیگه چیکارکنیم هرکاری میکنیم میگیم نکنه ضررکنه بهمون.خخخ

نه عزیزم تا الان که خوردی مشکلی پیش نمیاره بیشتر برای بعد از مثبت شدن هست این موارد ولی خب احتیاط دا ...

اخ خواهر من چرا گندمیزنم اینبارهمش😭😭😭پس چرا بهم گفتن منع غذایی نداری خب میگفتن دیگه 

اح اح اعصابم بهم ریخت. دعاکن عزیزدلم😭پاشم برم حموم؟ یادیگه نرم یه جوری استرسی شدم

اخ خواهر من چرا گندمیزنم اینبارهمش😭😭😭پس چرا بهم گفتن منع غذایی نداری خب میگفتن دیگه  اح اح ...

وااااای دختر از دست توووووو. 😭😭 یعنی به خدا هیییچ کدوم از مواد غذایی خطرناک هم اندازه استرسی که تو به خودت میدی ضرر نداره برات 😐

پاشو برو حموم عزیزم ، از هر چیزی واسه خودت غول نساز دختر، ۹ ماه اینطوری میخوای بگذرونی؟

در مورد مواد غذایی هم هر چیزی که شک داری رو اول بزن تو نت ببین چجوریه، اگر گفته با احتیاط مصرف بشه یعنی مقدار کم مشکلی نداره، اگر ممنوعه یعنی خیلییییییی کم و به ندرت مصرف بشه.

کلا باید همه چیز در حد متعادل باشه حتی اگر خوب و بی خطر باشه.