2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
چقدر این پیامو دیدم ناراحت شدم متاسفم واقعا😢😢 پس کی نوبت ماس!!؟ چرا اینجوری شده آخه کی بشه این ...

😔😔عزیزم بالاخره پایان شب سیه سپید است، این روزها هم میگذره، همسرم همش میگه ناباروری مشکل بشر نیست که انقدر  علمش ناقصه، وگرنه نباید این همه منفی بشیم، ما تلاشمون رو میکنیم ولی با قسمت و تقدیر که نمیشه جنگید

والله پلی کیستیک 

مشایخی یا مصطفیی رو انتخاب کن بیشتر سعی کن با مشایخی بری تجربش بیشتره. اگه رویان رفتی همه مدارک قبلی رو ببر نگاه می کنه یادمه سونو چند سال قبلم رو هم نگاه کرده بود

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جای امپول هایی ک زدم زیر پوستم مثه ی توپ شده. چیکار کنم اینطور نشه؟

من کیسه آبگرم میذاشتم بعد با روغن ماساژ میدادم. دقت کن اگه عفونت باشه نباید ماساژ بدی.عفونت قرمز میشه ملتهبه 

خدایا شکرت
ببلاک ۱ دادم . ببین یادم رفت بگم حتما حتما نوک سینه هاتو از دقیقه اول کرم بزن دردش خیلی بده واقعا

عزیزم مبارک باشه ان شاالله قدمش خیر باشه براتون

شیر خودتم میدی؟

منم به دخترم ببلاک میدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خبرکنی هاگلم انشالله پنجشنبه  دخمل کوچلوت بغل بگیری شیربدی. میگم ببخشیدسرویس خواب چندگرفت?? ای ...

حتما میام بیخبر نمیذارم ❤️ببین من تخت نوزادی و با کمد و با دراور و خریدم ۲۷/۵۰۰ ایشالا خدا به زودیه زود قسمتت کنه 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببلاک ۱ دادم . ببین یادم رفت بگم حتما حتما نوک سینه هاتو از دقیقه اول کرم بزن دردش خیلی بده واقعا

دستت درد نکنه هنوز کرمشو نخریدم باید بگیرم خوب شد گفتی دستت درد نکنه ❤️😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه بابا خودتو اذیت نکن الان دیگه این اسنپ اومده راحته هرچی میخوای بزنی داره دیگه بیرونم آدم نمیره دن ...

ان شالله كه پنجشنبه زايمان خوب و راحتي داشته بااااشي و فرشته نازتووو بسلامت بغل بگيري

التماس دعاااا براي همه مامان اولي هااا اگه يادت موند منم دركنارشون ياد كن🤲

به سلامتی  دکتر بهتون نگفته برین سونو  این سونو قبل تشکیل قلب هست البته

فعلا میرم برا ساک بارداری رو ببینن 

ببینم کی میگه برم برا سونو قلب احتمالا سه هفته دیگه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها فردا بی بی بزارم معلوم میکنه؟؟ فردا میشه روز ششم دل تو‌ دلم نیس بفهمم تو دلم خبری هس یا خدایی نکرده نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏