2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
با روزه انتقال حساب کردی یا نه چنتا انتقال دادی چند روزه

با روز انتقال فردا میشه شش روز بدون روز انتقال میشه پنج روز دو تا جنین بلاست انتقال دادم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برای منم با روز انتقال که روز هشت بود هاله انداخت خداروشکر  

عزیزم سه چهار سال پیش یه خانم بود به اسم زینبی بابا هنوزم اینجا هستن ؟

اگر اشتباه نکنم شما اون سال هم انتقال داده بودین درسته ؟

البته من کاربری دیگری عضو بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز یازده نسرین جون نه دیگه  فردا از میدم که داروهام رو قطع کنم

نغمه جان انشاالله که برات معجزه میشه و فردا آزمایشات مثبت میشه عزیزم🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فک کنم فعلا زود باشه چون نشون نمیده میخوره تو ذوقت به امید خدا روز ۱۲ به بعد نشون میده که باردارشدین

اخه سری قبل روز ۸ انتقال بی بی زدم معلوم شد تازه جنینام سه روزه بودن این سری جنینام پنج روزه بودن چی بگم اینقد هولم دوست دارم اگه به خواست خدا و انشاالله مثبت باشم با امید بیشتر پیش برم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زود عزيزم لااقل روز هفتم بدون احتساب روز انتقال بزار 

هرچند میدونم همسرم برام بی بی نمیخره الان اب پاکی ریخت رو‌ دستم میگه آخر هفته زوده

پس من اشتباه میکنم اطلاعاتم قدیمی شده 

نه عزیز اطلاعات شما قدیمی نیس دکترام میگن زوده من عجولم دل تو دلم نیس 

من از شما عجول تر  خدا هیچ زنی رو‌در حسرت مادر شدن نذاره

آخخخ گفتی الهی آمییین

هیچوقت ناشکری نکردم چرا تو‌ این راه قدم گذاشتم راضیم به رضای خداولی بعضی وقتا چیزایی رو میبینم دلم خیلی به حال خودمون میسوزه یه دوست دارم یه دختر ۶ ساله داره الان دوباره دوقلو پسر بارداره تازه سه ماه بود وقتی فهمید بارداره از اولین روز که فهمید انگار نه انگار بارداره همه کاراش خودش انجام میده خرید میره چهار طبقه بالا پایین میره کارای دخترش خودش انجام میده امروز به من زنگ زد باهم بریم خرید بهونه آوردم نرفتم دلم سوخت برا خودم.. خدایا شکر واسه حکمت و قسمتت همین