2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اتاق نی نی چیدی عزیزم؟

تازه دیروز تموم شد خداروشکر  😁 سرویس خوابشو تازه همین هفته آورده ۵ شنبه ام لباساشو چیدیم 🙃هنوز یه سری وسایلارم اینترنتی خریده بودم هنوز نرسیده قراره دوشنبه برام تازه بفرستن ایشالا تا ۵ شنبه میره🤪 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من تعریف دکتر بهزاد شاکری را شنیدم. احتمالا یه ویزیت میرم پیشش.  بنظر شما قبل از انتقال چه آزم ...

چون انتقال منفی داشتی کاریوتایپ هست.ایمنی انعقادی هست.واینکه دی اف ای همسرتون هم چک کنی خوبه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رویان میرم تا حالا که راضی بودم من دکترم شیما محیطی خیلی خوب و مهربون و بادقت ولی از آمار مثبتاش ...

ممنون عزیزم انشاءالله چندروز دیگه با یه بتای خوب بیای خوشحالمون کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الهی😍 خودم میدونم ماهایی که تو این راهیم چقد درحق همدیگه دعا میکنیم با  هر مثبت همدیگه شاد میش ...

قربونت برم عزیزم ایشالا توام با یه جواب آزمایش مثبت و بتای خوب میای خبر میدی بهم😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام گلم خوبي؟؟ ازمايشتو مجدد تكرار كردي؟

سلام عزیز دلم خوبی پسرت ونیمیمون خوبه

فدات بشم که اینقد مهربون وپیگیر احوالم بودی

من ۴۸بعدش ازمایشم تکرار کردم شده بود ۸اعصابم داغون بود نیومدم سایت عشقم

اونبار حداقل بیشتر از اینبار بود بتام

نشد خواهری.خدا منو فراموش کرده.الان دور برم پر از باردارای بچه ی سوم ودوم جاریم بارداره بچه ی سوم زنداداشم بچه دوم

دختر عمه م بچه ی دوم دختر عمو بچه سوم

همشونم هم دوره انتقال برج ۱۲ و الانم هستن

قربون خدا برم به محض منفی شدن خودم خبر بارداری بقیه رو دوبل میشنوم

ای جانم عزیزم به سلامتی باشه ایشالا برا جفتتتون❤️😍😍😍 من از بعده عمل نمیدونم چرا حالم بد شد یه شب ...

واقعا  ممنونم عزیزدم 😍😍🥰😍🥰

شیر خشک چی دادی؟؟؟ چی بدم ؟ چیا لازم شد برا ساک بیمارستان با خودم ببرم‌؟؟؟؟ 

سلام عزیزم شما چند بار پانکچر شدین؟ بهتون پیشنهاد اهدایی نداد دکتر مصطفایی؟ منم سه بار پانکچر کردم ...

سلام نه عزیزم اصلا اهدایی نگفت تا جایی که میشه و میتونه سعی میکنه با جنین خودمون باشه 

اره واقعا هرکدومیک جوری درگیر هستیم. خدا خودش دلمون روشاد کنه مادرشدن ماها سختتره مامانهای عادی بعدب ...

قربونت آره واقعا مادر شدن ما خیلی سخت و عجیب و همراه درد ..حالا ملت وسط عشق و حالشون خدا یه بچه میندازه تو دلشون ای 😅😅خوش بحالشون.. انشاالله هممون عیدی میگیریم از آقا فاطمه جان ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام نه عزیزم اصلا اهدایی نگفت تا جایی که میشه و میتونه سعی میکنه با جنین خودمون باشه 

مرسی عزیزم

چند بار پانکچر شده بودین قبل از روش شانگهای؟ راستی شما همسرتون مشکلی نداشتن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیز دلم خوبی پسرت ونیمیمون خوبه فدات بشم که اینقد مهربون وپیگیر احوالم بودی من ۴۸بعدش ازمایش ...

الهی عزیزم 😔 کاملا میفهمم چه حسی داری 💔

الهی که خدا اولاد رو برات به خیر و مصلحت تقدیر کنه 🙏🌹

آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادی؟ بررسی های کامل انجام شده؟ از همه لحاظ همه چیز نرمال بوده؟

زندایی من ۴۲ سالش بود خیلی غصه میخورد میگفت دیگه بچه دار نمیشم و بی اولاد موندم و اینها، بعد مادرش فوت شد و خیلی غصه خورد و گریه و بیتابی میکرد، توی مراسم چهلم مادرش فهمید بارداره، فکر میکرد بخاطر فشار عصبی و استرس پریودش عقب افتاده به اصرار داییم رفت آزمایش داد دید بارداره! در کمال ناامیدی و توی بدترین شرایط روحی باردار شده بود ...

الان ماشالا پسرش ۶ سالشه کل فامیل عاشقشه، خدا حفظش کنه.

دعا میکنم خدا به بهترین شکل و در سلامتی کامل غافلگیرت کنه و فرزندان سالم و صالح که خیر دنیا و آخرتتون باشن قسمتتون کنه عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم انتقال دوم ضخامتم پایین بود اما فکر کنم تا روز ۱۶ اینا شد ۷ که گفتن خوبه... هر روز پیاده روی کن ...

پیاده روی که نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه هر روز دارم آب هم زیاد میخورم

ان شاالله ماله منم بره بالا

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍