2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
یعنی انقدر پست ان ک نمیگن کسی ک مباد تو این راه از نظر مالی روحی جسمی روش فشاره ارزوی مادر شدن داره ...

واقعا اگه واقعا چنین کاری کرده باشن ان دنیا چه جوری میخوان جواب اشکهایی که ریختیم دو بدن ..اگه واقعا چنین کاری رو کرده باشن من واقعا ازشون نمیگذرم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شکر خدا زخیرم خوبه ولی پولمون ته کشیده نمیدونمبتونم برم یا نه باید پول جور کنم لامصب همین انتقالم ...

پروانه جان برات دعا میکنم آن شالله آزمایش مثبت و بتای عالی داشته باشی شاید بی بی خراب بوده عزیزم

سلام گلم ممنونم از شما دوست عزیز الهی که قسمت تمام بانوان این تاپیک بشه 

ان شاالله با دعای خیر شما قسمت همه دوستان عزیز این تاپیک بشه 🙏🏻🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
از دیباوند که رضایت زیاد دیدم چرا اینطور شد....  دکتر من امیرزاده هست چون جاریم ازش نتیجه گرفت ...

عزیزم دکتر اولی که گفتم تخمک ها آزاد شدن ساره امیرزاده بود بعد این اتفاق رفتم دیباوند عزیزم آن شالله شما نتیجه مثبت بگیری به حق این صبح 🤲🤲🤲🤲🤲🤲 درسته که اول و آخر دست خدای بزرگ و مهربون است اما به شانس آدم هم بستگی داره و من از روز ازل بختم کج افتاد😞😞😞

خواهر شما روز انتقالم حساب کردی ؟ روز ۱۳ تستت مثبت شد ؟ میشه عکس تستتو بزاری اگه زحمتی نیست ؟روز چند ...

باروز انتقال روز سيزده بودم امپول رو يكشنبه هفته قبلش نصف زده بوده دوشنبه تست بتا دادم

برات گذاشتم عزيزم

ان شالله كه خيره و مثبتي به اميد خداااااا دل خودت و همسرت حسابي شاد ميشه😍🤲

خدا کنه خواهر ولی امروز یه منفی خوشکل مشکل مونده رودستم یعنی هاله ی دیروزم برایه امپوله دیگه میدونم ...

عزيزم واقعااااا سخته خيلي متاسفم🥺ان شالله بهترينااا اين سري برات اتفاق بيفته با اولين انتقال صاحب پسراي سالم و صالح بشي به اميد خدا

سلام عزیزدلم ازته دلم برات ارزومیکنم صدای قلب قشنگشوبشنوی لذت ببری وهمونجا ماهاروهم دعاکنی,,,, خخخ م ...

فدات بشوم چشم چشم حتمااااا اززماني كه خودم درگير اين مسايل  شدم اولين كسايي كه دعا ميكنم همين مامانااا هستن حالا كه اينجام حتماا با اسم ياد ميكنم عزيزم😍😍😍

عزیزم شما که بیمار فروتن هستید گروه ندارید؟ یا اطلاع از مثبتی ها ندارید که امار چطوره؟  ما که ...

سلام عزیزم 

مطمئنی اینطور بوده؟ خوب الان عارفی پس دیگه با بهمن نباید کار کنه ، یا هنوز با بهمن هست؟

راستی در مورد تخمک اهدایی یه سوال داشتم ازت. خود دکتر عارفی نظرش بانک تخمک بود یا دونر؟ چون اونبار گفتی که بهت پیشنهاد بانک تخمک داده بوده. می خوام بدونم اگر بخوایم اهدایی بگیریم پیشنهاد خود دکتر کدومه. و اینکه می دونی هزینه کدوم راه کمتره؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم دکتر اولی که گفتم تخمک ها آزاد شدن ساره امیرزاده بود بعد این اتفاق رفتم دیباوند عزیزم آن شالله ...

الان محلا جون كدوم مرحله اي پانكجر شدي منتظر انتقالي؟؟

ان شالله اينسري همه چي عالي پيش ميره و يبارداري راحت و خوبي پيش رو داشته باشي