2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بله اوابوست روزی سه تا داشتم میخوردم و پودر هم داشتم از پانکچر اول میخورم 

منم میخورم ،توی یکی از تاپیکا یکی از بچه ها گفت اوابوست‌ تعداد تخمک رو کم میکنه ،کیفیت رو‌خوب میکنه برای پلی کیستیکها خوبه برای ذخیره کم‌خوب نیست ،به شک‌افتادم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@داداشمممم   سلام گلم خوبی چکارمیکنی؟ دیگه انتقال ندادی؟  چه خبرخیلی وقته اینجانیومدم گ ...

سلام دوستم خوبی عزیزم.

من خوبم خدا رو شکر نه فعلا نرفتم انتقال انشالله مهر به بعد قصدشو دارم. خودت چه کردی شروع کردی.

نه هنوز زایمان نکرده فکر کنم یه دو هفته دیگه یا کمتر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نیکاد‍  عزیزم امروز به نیت شما و از طرف شما هدیه به روح مطهر امام حسن مجتبی ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله به حرمت و عظمت امام حسن ع به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دو بار تخمک کشی توی یک دوره قاعدگی مثلا تو سی و پنج روز دو بار تخمک کشی میشی بار اول با داروی کم بار ...

سلام

عزیزم شما چند بار پانکچر شدین؟ بهتون پیشنهاد اهدایی نداد دکتر مصطفایی؟ منم سه بار پانکچر کردم هر سه بار جنینهام برای یک بار انتقال کافی بودن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من دیگا انتقال نمیدم ،میخوام یه مدت داروگیاهی استفاده کنم

زیر نظر دکتر طب سنتی میری؟ چه داروهایی می خوای استفاده کنی...؟

منم از بعد سقط دلم نمی خواد برای پانکچر و این داستانها برم. دوست دارم مدتی طبیعی اقدام کنم. هرچند بنظرم دارم وقتم رو تلف می کنم چون سنمم داره بالا میره...

فدات شم معجزه جان مرسی عزیزم ممنون بابت دعا ی قشنگت.الهی آمین خدا از زبونت بشنوه مهربونم بله عزیزم پ ...

سلام عزیزم ان شاالله که به سلامتی انتقال هم انجام بدی و نتیجه ی فوق العاده خوب بگیری گلم🤲🏻❤️

خدایا به امید تو....
عزیزم شما هم مشکل ضخامت دیواره رحم داری؟ من روز ۱۰ پریودی ضخامتم ۴/۸ بود دکتر گفت کمه میترسم بالا ن ...

منم انتقال دوم ضخامتم پایین بود اما فکر کنم تا روز ۱۶ اینا شد ۷ که گفتن خوبه...

هر روز پیاده روی کن یک ساعت و آب زیادتر بخور.

قربونت برم چشمممممممم خدا صدامونو بشنوه و جواب سختیامونو بده 

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم ان شاالله که ضخامتت بره بالا انتقالت ب خوبی پیش بره و مامان بشی 😍هم خودم هم مامانم هم دعات کر ...

وای قربونت برم 

تو چقدر ماهی خدا تو دلیات رو نگه داره❤❤❤خدا مامانتو برات نگه داره

دستاشو میبوسم از همینجا

مامان منم خیبی به خاطر من ناراحته😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خیلی توو فکرت بودم چند باری تگت کردم اما دیدم خبری نشد نگران شدم خداروشکر که هردو خوبین ❤ ...

ای جانم عزیزم به سلامتی باشه ایشالا برا جفتتتون❤️😍😍😍 من از بعده عمل نمیدونم چرا حالم بد شد یه شب بیشتر موندم اما همه پرسنل و همه چی عالی بود توو اتاق عمل همه خوب و خوش یکم استرسم خبلی زیاد بود دکتر بیهوشی مدام بالا سرم بود همش میگفت ذکر بگو اروم باش .. خیلی اروومم کرد واقعا

اصلا نکران نباش من پمپ درد گرفتم خیلی راحت بودم درد نداشتم نمیدونم اگه نمیگرفتم هم همینجوری بود یا نه اما خیلیا نداشتن پمپ و . و اینکه اره شیر خودم و میدم اینقد که مک زد کامل شیرم اومد همون فرداش اما همون شب اول با اینکه گفتن اغوزت بسه و اینا اما شیرخشک دادم راحت خوابید بنظرم تو هم بده اگه خواستی بچه اذیت نمیشه خودتم جون میگیری. من الانم هرکاری کردم که دیشب یه پارت حداقل شیرخشک بخوره نخورد چون این روزای اول واقعا سخته 🫣

مرسی نیلو جونم ایشالا برای تو خیلی زود خبر خوش بشنویم

ممنون عزیزم❤❤

عزیزم شما هم مشکل ضخامت دیواره رحم داری؟ من روز ۱۰ پریودی ضخامتم ۴/۸ بود دکتر گفت کمه میترسم بالا ن ...

اره قربونت

اگر سابقه عمل جراحی کورتاژ و ...نداری

اصلا اصلا نترس چون میره بالا شک نکن

اگه یه درصد این سیکل نره که ایشالله حتما میره،دیدم که میگما😉

سیکلای بعد با دوز بالاتر از همون اول شروع میکنن قطعا میره بالا بهت قول میدم😍😍

سلام عزیزم ما خوبیم خداروشکر تو خوبی؟؟ اینقد دعات کردم عزیزم حتی تا همین امروز که دارم شیر میدم.... ...

فدات عزیزم خوبی ؟نی نی عزیز ما خوبه ؟ وای شیر میدی چه لحظه  قشنگی ...سزارینت خوب بود 

؟دردش چطوره ؟نی نی بستری نشد که شکر خدا ؟

ای جانم عزیزم به سلامتی باشه ایشالا برا جفتتتون❤️😍😍😍 من از بعده عمل نمیدونم چرا حالم بد شد یه شب ...

چه شیر خشکی دادی ؟پمپ درد و خودت گرفتی ؟به نظرت منم می‌تونم خودم بگیرم برا بیمارستان  دولتی ؟

وای قربونت برم  تو چقدر ماهی خدا تو دلیات رو نگه داره❤❤❤خدا مامانتو برات نگه داره دستاشو میبو ...

قربونت عزیزم ان شاالله که زوده زود مادرت هم خوشحال میشه از خوشحالیت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️