2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
خداروشکر که قطع شد 🤲🤲  ولی دیگه شیطنت نکن  اونم انشاالله لک لانه گزینی بوده  نی ...

اره واقعا خداروشکر ازشماها خیلی ممنون که کنارم بودیدودلداریم دادین

چشم نه دیگه ازترسم همش میخوابم فقط روزمینم هی سخته پامیشم میرم دستشویی و... 

توکل بخدای بزرگ انشالله دعاکنید انشالله هممون مثبت شیم بیایم شادیمون روتقسیم کنیم

فدات بشم ان شالله ٤ شنبه ميرم براي سونو قلب خيلي به دعاهاتون نياز دارم 🤲😘 من بيمارستان بهمن   ...

با همین دل شکسته ام برات دعا میکنم ،انشاله صحیح وسالم بغلش میکنی🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاره بابااا درد داشته باشي هي دكترا ميترسن امپول پرولوتون مينويسن هي شياف و استراحت ان شالله كه تا ا ...

مرسی معجزه جون.خیالم راحت شد🌹🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

قربونت برم عزيزم😭ان شالله خداااا از جايي كه فكرشو نميكني معجزشوووو نشونت بده و بياي بگي طبيعي باردار شدي اونم يپسر قشنگ و سالم🤲

قربونت برم عزيزم😭ان شالله خداااا از جايي كه فكرشو نميكني معجزشوووو نشونت بده و بياي بگي طبيعي باردا ...

دیگه پسر دخترش بران فرقی نداره ،از اول فرقی نداشت فقط به خاطر دل دخترم دوس داشتم پسر باشه،کاش تعیین جنسیت نمیکردم حداقل یه دختر میگرفت برام

برای امضام دعا میکنی عزیزم 

انشا… ب هر آنچه ک میخوای برسی 🙏

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
دیگه پسر دخترش بران فرقی نداره ،از اول فرقی نداشت فقط به خاطر دل دخترم دوس داشتم پسر باشه،کاش تعیین ...

خودتو سرزنش نكن گرچه خودمم مثل توام ولي مطمين بااااش خدا ميخواست ميشد ان شالله كه خير و مصلحت هر سه تاتون تو يفرزند سالم و صالح ديگست كه به زودي وارد زندگيتون ميشه🤲

همين فقط دمشو بزن درسته بنداز بپزه بعدم يكم نمك بزن بشه خوردش😀 ان شالله كه دكترت بهترين تصميم رو ب ...

رفتم توی فریزر نگاه کردم ۲ تا پاکت زیپ دار کوچیک ها خدا رو شکر لوبیا سبز داشتم ، قبلا  ریزشون کردم چطوری بخورم؟آب پز بکنم یا با برنج  دم بکنم و بخورم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام معجزه جان انشاالله چهارشنبه میری و خوش خبر میایی گلم برای سلامتی نی نی عزیزت و تشکیل قلبش صدتا ...

قربونت برم مهربون ان شالله شماااا با يبتاي عالي قبل من مياي😍😍😍واي من براي همه بشرط خير بودن ارزوي دوقلويي دارم كه يبااااار اذيت بشن😅الان يخانم تاپيك زده با اي وي اف دوقلوعه ميخاد يكيشو ريداكت كنه اصلا تومخم نميگنجيد كه اي وي اف كسي همچين كاري رو بخاد بكنه😃ازين به بعدم دعاهامو بايد اصلاح كنم🤣

رفتم توی فریزر نگاه کردم ۲ تا پاکت زیپ دار کوچیک ها خدا رو شکر لوبیا سبز داشتم ، قبلا  ریزشون ک ...

من خالي ميخوردم يكم ابپزشون كن با نمك اينجوري حجم بيشتري ميخوري تا با برنج قاطي شده باشه

دوشنبه تا ۵ روزی میمونه اگر مثبت بود که لا اقل باید یه هاله ی کمرنگ زود میداد اون تاخیر یعنی اثره ام ...

عزیزم عجله نکن من که دلم روشنه انشالله مثبت میشی.

میگم پروانه جان در مورد دکتر جلیل پاکروش شنیدی میگن دکتر خوبیه.موندم کجا برم.