2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام‌مهربون‌جون خوبی‌عزیز چه‌خبر.کجاهایی‌دختر به‌سلامتی‌انتقال‌دادی؟

سلامم خواهرگلم خوبی؟ بخدا خیلی توقکرت بود متاسفانه اخرکاربریت یادم نمیومدتگ کنم. 

همش میخواستم بیای خبربدم اره بابا, امروز روز4انتقالم😉😉😉

توکل بخدای بزرگ دوتاجنین اخریمو انتقال دادم, امروزم رفتم حموم لکه دیدم کولی بازی درمیاوردم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر پسرم راحتتر ميخوردم اينسري نميدونم لوبياهاش سفت بود چي بود خيلي سخت خوردم

خ اونو خام نخوردید هیچکدوم خیلی حال بهم زن میشه. 

من با سیب زمینی نگینی وپیاز چرخکرده قاطی میکنم سرخ میکنم میخورم عالی میشههه

همين فقط دمشو بزن درسته بنداز بپزه بعدم يكم نمك بزن بشه خوردش😀 ان شالله كه دكترت بهترين تصميم رو ب ...

ممنونم معجزه جون 

لویبا سبز خریدم همین روش میپزم 

عزیزم  بارداری راحتی داشته باشی و نی نیت سالم و صالح بیاد بغلت 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خ اونو خام نخوردید هیچکدوم خیلی حال بهم زن میشه.  من با سیب زمینی نگینی وپیاز چرخکرده قاطی میک ...

خام نه هااا ابپز ميكردم ولي جالب نبودن

اخه با قاطي مواد ادم كمتر ميخورده من اينجوري تك بيشتر ميخوردم

انشاله که بارداری خوبی داشته باشی عزیزم، شما کدوم مرکز رفتی؟هردوسری انتقال اول مثبت شد؟

فدات بشم ان شالله ٤ شنبه ميرم براي سونو قلب خيلي به دعاهاتون نياز دارم 🤲😘

من بيمارستان بهمن  تهران ميرم عزيزم

فدات بشم عزيزم ان شالله كه براي شما يباره دوقلو ميشه راحت ميشين😘🤩 چهارشنبه دعا كن ممنونم🤲🥰

قربونت برم عزیزمم چشم خدا قابل بدونه انشاالله چهارشنبه دست پر میگردی و خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات بشم ان شالله ٤ شنبه ميرم براي سونو قلب خيلي به دعاهاتون نياز دارم 🤲😘 من بيمارستان بهمن   ...

سلام معجزه جان انشاالله چهارشنبه میری و خوش خبر میایی گلم برای سلامتی نی نی عزیزت و تشکیل قلبش صدتا صلوات هدیه میکنم به خانم ام البنین انشالله که خوش خبر باشی 🤲🤲🤲

خام نه هااا ابپز ميكردم ولي جالب نبودن اخه با قاطي مواد ادم كمتر ميخورده من اينجوري تك بيشتر م ...

اه اشتباه نوشتم عزیزم منظور ابپز, اونجوری که گفتم یکبار بپز ازخوردنش سیرنمیشی, من یک کیلو اونطوری خوردم توی سه روز😆😆😆

میگم هاعزیزدلم لکه بینی ام قطع شد شکرخدا

اه اشتباه نوشتم عزیزم منظور ابپز, اونجوری که گفتم یکبار بپز ازخوردنش سیرنمیشی, من یک کیلو اونطوری خو ...

خداروشکر که قطع شد 🤲🤲 

ولی دیگه شیطنت نکن 

اونم انشاالله لک لانه گزینی بوده 

نی نی های خوشگلت سفت چسبیدن و با یه بتاي تپل خوشحالمون میکنی