2777
2789

سلام بچها 

منو با پارتنرم ی ماه و خرده ای آشنا شدیم با قصد ازدواج 

سربازیه دو روزی یه بار روشن می‌کنه زنگ میزنه پیام میده. بعضی روزا هم میبینم روشن کرده ولی زنگ نمیزنه اما من ک میزنم مشتاق جوابمو میده.

الان سه روزه مرخصیه، از صبح تا حالا بهم پیام نداده با اینکه می‌دونم می‌تونه بده. اگ من بدم هم خوب جواب میده حرف میزنه ولی من دوسدارم خودش پیشقدم شه. من خیلی حساس و مغرورم.

دوسش دارم من، اونم بهم ابراز کرد دوستداشتنشو.وبی روی این مسئله پیشقدم شدن تو صحبت خیلی حساس شدم. میگم اگ دوسم داره چرا این شکلیه پس!؟

بعد اینکه خجالتی و درونگراس اعتماد بنفسشم بالا نیس. همون دوستت دارمم خودشو خودمو گفت تا حرف زد.

چیکار کنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم فعلا نه زنگ بزن نه پیام بده 

اگه گفت خبری ازت نیس بگو قبلا فک میکردم چون سربازی نمیتونی زنگ بزنی حالا که مرخصی هستی انتظار داشتم پیشقدم بشی 

ببین چی میگه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
روزایی ک زنگ نمیزنه وقتی بهش میگم چرا میگه موضوعی نداشتم ک راجبش حرف بزنیم

یکم عجیب نیس؟

اخه کسی که یکیو دوس داره از کوچیکترین فرصتها استفاده میکنه واسه هم کلام شدن با معشوقش مثه الانِ شما

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
پ ولش کن دوس دارماش الکیه بنظرم شایدم جای دیگه سرگرمه

نه می‌دونم کسی تو زندگیش نیس چون فامیله و آمارش هم دسته اصن بلد نیس با دختر حرف بزنه مهارت نداره چ برسه ب این کارا. 

مث چی دارم بهش فرصت کردم والله. دیشب ساعت ۷ و نیم گفتم شل بخیر خوابم میاد. الان ساعت 1 هست هنوز پی ن ...

بنظرم بحث فرثت نیس ! کلا ول مطلی ! بیخیالش شو ! البته ازینکه با صراحت گفتم ناراحت نشی . اللن نکشی کنار یکی دوماه دیگه ک خودتو کوچیکم میکتی میکشی کنتر ! انگار نمیخواد طرف . کاملا مشخصه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بنظرم بحث فرثت نیس ! کلا ول مطلی ! بیخیالش شو ! البته ازینکه با صراحت گفتم ناراحت نشی . اللن نکشی کن ...

وقتی هم سرد میشم میگه چرا سردی و فلان. میگه میشه رابطه رو برگردونی ل حالت گرمی سابقش!؟