2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
چه قشنگ گفتی ممنون عزیزممم صبح توام بخیرمامان خوش قلب وقشنگ انشالله هیچی نمیشه توکلت بخدا باشه, من ...

فاطمه جان انشاالله خوابت واقعی میشه و صاحب دوتا بچه سالم و صالح و زیبا و بخت و اقبال دار میشی عزیزم 😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خواهر بله امروز زدم سفید خوشرنگ میدونم که منفیه راضیم به رضاش بعد ۴۰ دقیقه یه هاله ی کمرنگ با گ ...

الهی عزیزدلم قربون دلت برم ناراحت نباشی ها یه وقت فکر نکنی از روی چی میگم خودمم توهمین شرایطم دیگه ازالان دارم تمرین میکنم هرچی شدفقط شکرگزار خداباشم

خدا خودش انشالله به بهترین نحو حاجت دلتو بده وزود مامان ی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جان انشاالله خوابت واقعی میشه و صاحب دوتا بچه سالم و صالح و زیبا و بخت و اقبال دار میشی عزیزم ...

قربونت برم عزیزم انشالله دعاکنیم واسه همدیگه... اینطوری دیگه من رو پابندنمیشم😂😂😂

خدا الرحم الراحمینه انشالله نظرکنه بهممون, شکرهمه حال

عزیزممم خیره دیگه میگن توخواب کسی هدیه بده خوش یم هستش

انشاالله که همینجوری باشه پناه بر خدا به خیر بگذرونه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
راستی مگه کی هاچ سی جی زدی؟؟ نهایتش مگه تا چند روز اثرش میمونه؟

دوشنبه تا ۵ روزی میمونه اگر مثبت بود که لا اقل باید یه هاله ی کمرنگ زود میداد اون تاخیر یعنی اثره امپوله حالا یکشنبه هم باز یکی دیگه میزارم ولی میدونم منفیه 

سلام دوستای گلم ببخشید شنبه هفته اینده میلاد اقاجانمون امام رضا هست, کی پایه هست انشالله از امروز شروع کنیم صلوات برای اقا؟ 8دور تسبیح صلوات تاروز ولادت اقا بفرستیم واقا عیدی بخوایم... انشالله امام رئوف دست خالی برمون نگردونه

هرکی هست اعلام کنه بسم الله

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

میگم‌ دوستان دیشب خواب دیدم عمه م دو جفت جوراب مردونه بهم کادو داد تو‌خواب میگفتم نمیخوام میگفت نه ب ...

خیلی هم خوب نیکاد جان تعبیرش این مامان دوقلوها میشی انشاالله 🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستای گلم ببخشید شنبه هفته اینده میلاد اقاجانمون امام رضا هست, کی پایه هست انشالله از امروز شر ...

انشاالله هدیه ات رو از آقا امام رضا بگیری هم شما هم همه‌ی دوستان منتظر ..یعنی هشت دور صلوات هدیه به امام رضا هر روز بفرستیم دیگ

سلام دوستای گلم ببخشید شنبه هفته اینده میلاد اقاجانمون امام رضا هست, کی پایه هست انشالله از امروز شر ...

سلام عزیزم من هستم 🙌🙌🙌

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله هدیه ات رو از آقا امام رضا بگیری هم شما هم همه‌ی دوستان منتظر ..یعنی هشت دور صلوات هدیه به ...

انشالله هممون قربونت برم. اقا خیلی مهربون بحق جوادالائمه اش دست خالی برمون نگردونند

اره اینطوریم میشه هروز یک دور بفرستی, یامثلانتونستی روزی دوتا تسبیح بفرتسی یا همرو یکجا فرق نمیکنه مهم8دور تسبیح صلوات بفرستیم تا تولداقا روزشنبه

سلام عزیزم من هستم 🙌🙌🙌

سلام عزیزدلممم خداقبول کنه التماس دعا. الهی بحق جوادالائمه دردانه اقا حاجتمون بگیریم توام بری انتقال  وجنینهاتوبیاری

راستد برو پی ار پی اینبار من بزور پی ار پی ضخامتم بالارفت